Εγχειρίδια για Εργαλεία κουρέματος φράχτη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Εργαλεία κουρέματος φράχτη για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς ξέρω ότι ο hedgecutter μου είναι αμβλύ; Επαληθεύτηκε

Όταν τα κλαδιά τραβιούνται αντί να κόβονται, ο αντισταθμιστής είναι αμβλύ και πρέπει να ακονιστεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (274) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να ακονίσω τις λεπίδες μου; Επαληθεύτηκε

Το ακόνισμα των λεπίδων του θαμνοκοπτικού σας είναι σημαντικό για τη διατήρηση της απόδοσης και της αποδοτικότητας του εργαλείου. Για να ακονίσετε τις λεπίδες, θα χρειαστείτε μια λίμα ή μια πέτρα ακονίσματος ειδικά σχεδιασμένη για τον τύπο της λεπίδας στο κοπτικό σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (158) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να λιπαίνω τις λεπίδες μου; Επαληθεύτηκε

Η λίπανση των λεπίδων του θαμνοκοπτικού σας θα βοηθήσει στη μείωση της τριβής και της φθοράς, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εργαλείου. Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για κοπτήρες φράκτη και απλώστε μια μικρή ποσότητα στις λεπίδες μετά από κάθε χρήση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (74) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποτρέψω τη δημιουργία σκουριάς στις λεπίδες του θαμνοκοπτικού μου; Επαληθεύτηκε

Η σκουριά μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις λεπίδες του θαμνοκοπτικού σας, μειώνοντας την απόδοση και τη διάρκεια ζωής τους. Για να αποφύγετε τη σκουριά, καθαρίστε και στεγνώστε τις λεπίδες σχολαστικά μετά από κάθε χρήση και αποθηκεύστε τις σε στεγνό, καθαρό μέρος. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε μια προστατευτική επίστρωση, όπως λάδι ή αναστολέα σκουριάς, στις λεπίδες πριν τις αποθηκεύσετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (43) Διαβάστε περισσότερα