Εγχειρίδια για Διαχωριστές ξύλου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Διαχωριστές ξύλου για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσους τόνους δύναμης χρειάζεται ο διαχωριστής ξύλου μου; Επαληθεύτηκε
Για ελαφριά προσωπική χρήση, αρκεί να φτιάξετε το δικό σας καυσόξυλο 22 ή 27 τόνων δύναμης. Με βαριά προσωπική χρήση, συνιστάται η χρήση 25 τόνων. Συνιστάται για βιομηχανική χρήση 40 τόνοι και άνω.

Αυτό ήταν χρήσιμο (86)
Χρειάζεται ξύρισμα ξύλου; Επαληθεύτηκε
Με την κανονική χρήση σε ξύλο δεν είναι απαραίτητο να ακονίσετε έναν διαχωριστή ξύλου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (62)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός οριζόντιου και ενός κατακόρυφου διαχωριστή ξύλου; Επαληθεύτηκε
Οι οριζόντιοι διαχωριστές ξύλου έχουν γενικά λιγότερη ισχύ και μπορούν να χειριστούν μόνο λεπτότερους κορμούς. Τα κάθετα μοντέλα μπορούν να έχουν ευρύτερα αρχεία καταγραφής και να έχουν περισσότερη ισχύ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (59)