Εγχειρίδια για Campingaz Στρώματα αέρα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Campingaz Στρώματα αέρα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το κρεβάτι μου ξεφουσκώνει αργά με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν φαίνεται να διαρρέει. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε
Οι διαφορές στη θερμοκρασία είναι μια κοινή αιτία για το μαλακό κρεβάτι του αέρα. Ο ζεστός αέρας επεκτείνεται και τα παλιά συμβόλαια αέρα Όταν ένα κρεβάτι αέρα γεμίζει με ζεστό αέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και κρυώνει τη νύχτα, το κρεβάτι αέρα θα αισθάνεται πιο απαλό. Άλλες αιτίες είναι μια ελαττωματική βαλβίδα ή ένα παλιό υλικό που έχει γίνει πορώδες. Στην τελευταία περίπτωση, το κρεβάτι πρέπει να αντικατασταθεί. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σε περίπτωση ελαττωματικής βαλβίδας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (126)
Μπορώ να επιδιορθώσω μια διαρροή στο κρεβάτι μου με κιτ επισκευής ελαστικών ποδηλάτων; Επαληθεύτηκε
Είναι δυνατόν να επιδιορθώσετε μια διαρροή σε ένα κρεβάτι αέρα με ένα κιτ επισκευής ελαστικών ποδηλάτων. Ωστόσο, το PVC που χρησιμοποιείται στα κρεβάτια αέρα μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό στα ελαστικά ποδηλάτου, καθιστώντας δυνατή η κόλλα να μην κολλά καλά. Για μακροχρόνια επισκευή, είναι καλύτερο να πάρετε ένα κιτ επισκευής ειδικά κατασκευασμένο για κρεβάτια αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19)
Οι εσοχές σε σχήμα κρεβατιού αέρα αισθάνονται άβολα ενώ κοιμάμαι, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Αυτές οι εσοχές σε σχήμα κλίνης αέρα είναι απαραίτητες για να αποφευχθεί η διόγκωση κατά τη διόγκωση. Εάν αισθάνονται πολύ ανθεκτικά, το κρεβάτι αέρα έχει διογκωθεί υπερβολικά. Αφήστε τον αέρα να τον κάνει πιο μαλακό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12)
Μπορώ να φουσκώσω ένα κρεβάτι αέρα με το στόμα μου; Επαληθεύτηκε
Δεν είναι σκόπιμο να φουσκώνετε ένα κρεβάτι αέρα με το στόμα σας. Εκτός από το ότι παίρνει πολύ χρόνο και κάνει το άτομο που το κάνει να ζαλίζει, ένα μεγάλο μειονέκτημα της διόγκωσης ενός κρεβατιού αέρα με το στόμα σας είναι ότι δίπλα στον αέρα, το σάλιο θα διοχετεύεται στο κρεβάτι του αέρα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το κρεβάτι του αέρα με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (10)
Το κρεβάτι αέρα αισθάνεται κρύο, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Ένα αέρας δεν απομονώνει καλά επειδή είναι γεμάτο με αέρα. Το κρύο από το πάτωμα θα πάει στον αέρα του κρεβατιού αέρα, κάνοντάς το να νιώσει κρύο. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μονωμένο στρώμα κάτω από το κρεβάτι αέρα ή ένα μονωμένο κάλυμμα στο πάνω μέρος του κρεβατιού αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (8)