Εγχειρίδια για Logitech Ποντίκια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Logitech Ποντίκια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η καλύτερη επιφάνεια για να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι; Επαληθεύτηκε

Ένα παραδοσιακό ποντίκι trackball θα λειτουργήσει καλύτερα σε μια επιφάνεια με επένδυση όπως ένα ποντίκι. Ένα οπτικό ποντίκι θα λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, με εξαίρεση τις διαφανείς ή ανακλαστικές επιφάνειες. Οι επιφάνειες με τυπωμένο επαναλαμβανόμενο μοτίβο ενδέχεται να επηρεάσουν τη λειτουργία του ποντικιού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (113) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ένα εργονομικό ποντίκι; Επαληθεύτηκε

Η καθημερινή χρήση ενός κανονικού ποντικιού για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στον βραχίονα και στον καρπό. Αυτό ονομάζεται επίσης RSI (Repetitive Strain Injury). Ένα εργονομικό ποντίκι διαμορφώνεται για να μειώσει αυτά τα ζητήματα ή να τα αποτρέψει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (50) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κανονικού ποντικιού και ενός ποντικιού τυχερού παιχνιδιού; Επαληθεύτηκε

Κάθε ποντίκι παιχνιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό ποντίκι. Ωστόσο, ένα ποντίκι τυχερού παιχνιδιού έχει συχνά πρόσθετα κουμπιά σε συγκεκριμένα μέρη για να διευκολύνει το παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμη και ποντίκια τυχερού παιχνιδιού που έχουν κουμπιά που προορίζονται να παίξουν καλύτερα ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (45) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο μέγεθος ποντικιού είναι καλύτερο για το χέρι μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από την προσωπική προτίμηση και την αναγκαιότητα, αλλά γενικά ένα ποντίκι πρέπει να είναι περίπου 60% του μεγέθους του χεριού σας. Αυτό είναι το πιο άνετο και πιο εργονομικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (36) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Logitech M185 Wireless Ποντίκι
günter böhm 23-03-2024
θα ήθελα να μάθω πώς να αλλάξω τον κέρσορα του ποντικιού!!!


(Μεταφράστηκε από την Google)
Logitech M185 Wireless Ποντίκι
Εγχειρίδιο Logitech M720 Ποντίκι
Miriam W Lay 10-01-2024
Θα ήθελα να πάρω ένα έντυπο αντίγραφο της πολυσυσκευής Logitech M720. Σας παρακαλούμε.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Logitech M720 Ποντίκι
Εγχειρίδιο Logitech M185 Wireless Ποντίκι
Eric 07-09-2023
Το M185 μπήκε πρόσφατα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν χρησιμοποιείται; Το ξύπνημα γίνεται μόνο με ένα κλικ!; Είναι ανόητο αν δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε κλικ σε αυτό το σημείο. Μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτό; Οι διακόπτες έχουν επίσης χειροτερέψει σημαντικά. Το παλιό μου M185 ήταν πολύ πιο άνετο στη χρήση.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Logitech M185 Wireless Ποντίκι
Εγχειρίδιο Logitech MX620 Ποντίκι
Sharon 27-05-2023
Έχω ένα Logitech MX 620 που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, έχει ένα είδος συρόμενου διακόπτη σε μισό κύκλο στο κάτω μέρος του ποντικιού. Είναι κοντά στο κουμπί on/off. Θέλω να μάθω τι κάνει καθώς το εγχειρίδιο δεν λέει τίποτα σχετικά. Ελπίζω ότι κάποιος από εσάς μπορεί να βοηθήσει "ΠΑΡΑΚΑΛΩ".


(Μεταφράστηκε από την Google)
Logitech MX620 Ποντίκι
Εγχειρίδιο Logitech M185 Wireless Ποντίκι
Jöhann Riehl 14-04-2023
Το εγχειρίδιο οδηγιών σας είναι αδύνατο αν το ήξερα. Δεν αγοράζω πλέον ένα προϊόν από την logistic


(Μεταφράστηκε από την Google)
Logitech M185 Wireless Ποντίκι