Εγχειρίδια για Asus Πληκτρολόγια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Asus Πληκτρολόγια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τα γράμματα στο πληκτρολόγιο δεν βρίσκονται στα μέρη που έχω συνηθίσει, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε
Τα περισσότερα πληκτρολόγια χρησιμοποιούν διάταξη QWERTY, που αντιπροσωπεύει τα πρώτα έξι γράμματα στο πληκτρολόγιο. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικές διατάξεις πληκτρολογίου, που ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες ανάγκες μιας συγκεκριμένης γλώσσας. Είναι επίσης πιθανό ότι τα πλήκτρα πληκτρολογίου έχουν αλλάξει. Ειδικά με παλαιότερα πληκτρολόγια αυτό είναι εύκολο να γίνει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (939)
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσω το πληκτρολόγιό μου Επαληθεύτηκε
Ποτέ μην εισάγετε αντικείμενα μεταξύ των άκρων των πλήκτρων, καθώς αυτό θα ωθήσει κυρίως τη βρωμιά και θα καταστρέψει το πληκτρολόγιο. Είναι καλύτερο να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο με πεπιεσμένο αέρα διατηρώντας παράλληλα το πληκτρολόγιο ανάποδα. Το πάνω μέρος των κλειδιών μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρώς υγρό πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (104)