Εγχειρίδια για Asus Οθόνες LCD

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Asus Οθόνες LCD για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να επιδιορθώσω ένα νεκρό εικονοστοιχείο; Επαληθεύτηκε
Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός νεκρού pixel και ενός κολλημένου pixel. Ένα κολλημένο εικονοστοιχείο εξακολουθεί να είναι χρωματισμένο και μπορεί να διορθωθεί εφαρμόζοντας ελαφριά πίεση ακριβώς πάνω στο εικονοστοιχείο μέχρι να αποκατασταθεί. Ένα νεκρό εικονοστοιχείο είναι πάντα μαύρο ή άσπρο και δεν μπορεί να επισκευαστεί από εσάς.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18)
Πώς μπορώ να μετρήσω τις ίντσες της οθόνης LCD; Επαληθεύτηκε
Η μέτρηση των ιντσών στην οθόνη LCD γίνεται με τη μέτρηση της διαγώνιας απόστασης μεταξύ, για παράδειγμα, της άνω αριστεράς γωνίας και της κάτω δεξιάς γωνίας της οθόνης (όχι της άκρης). Μια ίντσα ισούται με 2,54 εκατοστά, οπότε όταν μετράτε 99 εκατοστά, αυτό σημαίνει ότι η οθόνη LCD σας είναι 39 ίντσες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (13)
Τι σημαίνει το HDMI; Επαληθεύτηκε
Το HDMI σημαίνει High-Definition Multimedia Interface. Το HDMI είναι μια σύνδεση για την αποστολή βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας από τη μία συσκευή στην άλλη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (13)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ LCD και LED; Επαληθεύτηκε
Και οι δύο τεχνικές χρησιμοποιούν μια οθόνη LCD που δεν εκπέμπει καθόλου φως. Η διαφορά είναι στον φωτισμό πίσω από την οθόνη. Με οθόνες LCD, αυτό γίνεται από CCFL (λαμπτήρας φθορισμού ψυχρής καθόδου) και το LED χρησιμοποιεί φώτα LED.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)
Πώς μπορώ να καθαρίσω σωστά την οθόνη LCD; Επαληθεύτηκε
Απενεργοποιήστε την τηλεόραση και σκουπίστε τη σκόνη και τη βρωμιά από την οθόνη με ένα πανί μικροϊνών. Μην χρησιμοποιείτε χαρτί, αυτό μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση ή ενδέχεται να προκαλέσετε ζημιά στα pixel. Χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο απορρυπαντικό ή φτιάξτε ένα αναμειγνύοντας 1 μέρος ξίδι με 1 μέρος νερό. Βρέξτε το πανί με το απορρυπαντικό και καθαρίστε την οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το πανί δεν είναι πολύ υγρό. Αφαιρέστε τους λεκέδες με περιστρεφόμενες κινήσεις. Στεγνώστε την οθόνη με ένα δεύτερο πανί μικροϊνών για να αποφύγετε ρίγες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6)
Ποια είναι η αναλογία αντίθεσης; Επαληθεύτηκε
Η αναλογία αντίθεσης δείχνει πόσο μακριά είναι το λευκότερο από το πιο μαύρο. Ένας λόγος αντίθεσης για παράδειγμα 400: 1 σημαίνει ότι το πιο μαύρο μαύρο στην οθόνη είναι 400 φορές πιο σκοτεινό από το λευκό. Η υψηλή αναλογία αντίθεσης συμβάλλει στην ευκρίνεια της εικόνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (5)
Τι σημαίνει LCD; Επαληθεύτηκε
Η LCD σημαίνει Liquid Crystal Display και είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στους υγρούς κρυστάλλους να πολώσουν το φως για να δημιουργήσουν χρώματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (5)