Εγχειρίδια για Επέκταση εύρους

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Επέκταση εύρους για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός επεκτατικού εύρους και ενός σημείου πρόσβασης; Επαληθεύτηκε

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι ένα σημείο πρόσβασης γενικά συνδέεται με μόντεμ ή δρομολογητή με καλώδιο. Η επέκταση εύρους ενισχύει ένα υπάρχον ασύρματο σήμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (219) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να συνδέσω μια επέκταση εύρους στο σήμα μιας άλλης επέκτασης εμβέλειας; Επαληθεύτηκε

Ναι, αυτό είναι δυνατό με τα περισσότερα μοντέλα. Λάβετε υπόψη ότι η ποιότητα του επαναλαμβανόμενου σήματος ενδέχεται να είναι μικρότερη από ό, τι όταν συνδέεται απευθείας σε δρομολογητή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (127) Διαβάστε περισσότερα