Εγχειρίδια για Εκτυπωτές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Εκτυπωτές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Η κασέτα μελανιού μου είναι καινούργια, αλλά δεν θα εκτυπωθεί, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε

Οι νέες κασέτες μελανιού έρχονται πάντα με ένα αυτοκόλλητο στην κεφαλή εκτύπωσης, εμποδίζοντας να στεγνώσουν μέσα στη συσκευασία. Αφαιρέστε αυτό το αυτοκόλλητο για να βεβαιωθείτε ότι το μελάνι μπορεί να βγει από το φυσίγγιο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (302) Διαβάστε περισσότερα

Θέλω να εκτυπώσω κάτι ολόκληρη τη σελίδα, αλλά ό, τι κάνω, θα παραμείνει πάντα ένα λευκό άκρο. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Οι περισσότεροι εκτυπωτές δεν μπορούν να εκτυπώσουν χωρίς περίγραμμα, επειδή ο εκτυπωτής χρειάζεται ένα μέρος για να συγκρατεί το χαρτί. Εξαιτίας αυτού θα υπάρχει πάντα ένα λευκό άκρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (207) Διαβάστε περισσότερα

Το δοχείο μελανιού μου έχει στεγνώσει, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν κασέτες με και χωρίς κεφαλή εκτύπωσης. Μόνο τα δοχεία με κεφαλή εκτύπωσης μπορούν να αποκλειστούν μόνοι σας. Πάρτε ένα βαμβάκι και βυθίστε το σε χλιαρό νερό. Τρίψτε προσεκτικά την κεφαλή εκτύπωσης, χωρίς να το κάνετε πολύ υγρό. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (140) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός inkjet και ενός εκτυπωτή λέιζερ; Επαληθεύτηκε

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων εκτυπωτών είναι η τεχνολογία. Ένας εκτυπωτής inkjet τοποθετεί εξαιρετικά μικρά σταγονίδια μελανιού στο χαρτί. Επειδή το μελάνι είναι υγρό, η κεφαλή εκτύπωσης μπορεί να στεγνώσει με την πάροδο του χρόνου. Απαιτείται τακτική εκτύπωση για να αποφευχθεί αυτό. Ένας εκτυπωτής λέιζερ εφαρμόζει γραφίτη (μαύρη ή έγχρωμη σκόνη) στο χαρτί. Η σκόνη δεν μπορεί να στεγνώσει, καθιστώντας την τακτική εκτύπωση περιττή. Επίσης, κατά μέσο όρο οι εκτυπωτές λέιζερ λειτουργούν πιο γρήγορα από τους εκτυπωτές inkjet.

Αυτό ήταν χρήσιμο (122) Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί κάθε εκτυπωτής να εκτυπώσει σε φωτογραφικό χαρτί; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτή είναι μια ειδική δυνατότητα που διαθέτουν ορισμένοι εκτυπωτές. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο πάχος του φωτογραφικού χαρτιού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (91) Διαβάστε περισσότερα

Τα έντυπα έγγραφα είναι στραμμένα, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να το προκαλέσουν. Το χαρτί μπορεί να τοποθετηθεί λανθασμένα. Είναι πιθανό το χαρτί να μην έχει τις σωστές προδιαγραφές για να ταιριάζει με αυτόν τον εκτυπωτή. Ίσως το επιλεγμένο μέγεθος χαρτιού να μην ταιριάζει με το πραγματικό χαρτί. Εάν κανένα από αυτά δεν επιλύσει το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (63) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το πάχος του χαρτιού; Επαληθεύτηκε

Το πάχος του χαρτιού υποδεικνύεται κατά βάρος, για παράδειγμα 80 γραμμάρια χαρτιού. Αυτό είναι το βάρος του χαρτιού σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Το βαρύτερο χαρτί είναι πιο λεπτό και πιο στιβαρό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (61) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει DPI; Επαληθεύτηκε

Το DPI σημαίνει κουκκίδες ανά ίντσα και υποδεικνύει πόσο ευκρινείς θα είναι οι εκτυπώσεις. Περισσότερα DPI οδηγούν σε ευκρινέστερες εκτυπώσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (57) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο πάχος χαρτιού μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα στον εκτυπωτή μου; Επαληθεύτηκε

Ένας κανονικός καταναλωτής εκτυπωτής χρησιμοποιεί γενικά πάχος χαρτιού 80 γραμμαρίων. Άλλα στάνταρ βάρη που χρησιμοποιούνται συχνά είναι 120 γραμμάρια και 160 γραμμάρια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (51) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει SD; Επαληθεύτηκε

Το SD σημαίνει Secure Digital. Οι κάρτες SD είναι το τυπικό μέσο αποθήκευσης για πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (44) Διαβάστε περισσότερα