Εγχειρίδια για Δρομολογητές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Δρομολογητές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να βελτιώσω το σήμα του δρομολογητή μου; Επαληθεύτηκε

Αρχικά προσπαθήστε να προσαρμόσετε τη θέση και τη θέση του δρομολογητή για να βελτιώσετε το σήμα. Εάν αποτύχει, είναι συχνά δυνατό να αλλάξετε το ασύρματο κανάλι του δρομολογητή σας. Υπάρχει πιθανότητα άλλες ασύρματες συσκευές να χρησιμοποιούν το ίδιο ασύρματο κανάλι, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ισχύ σήματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1200) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δρομολογητή και ενός μόντεμ; Επαληθεύτηκε

Ένα μόντεμ διευκολύνει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω του παροχέα σας. Ένας δρομολογητής διανέμει αυτό το σήμα σε διαφορετικές συσκευές ενός δικτύου. Οι περισσότεροι σύγχρονοι δρομολογητές διαθέτουν ενσωματωμένο μόντεμ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (145) Διαβάστε περισσότερα