Εγχειρίδια για Bionaire Θερμάστρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Bionaire Θερμάστρες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς επηρεάζει η σκόνη την απόδοση ενός θερμαντήρα; Επαληθεύτηκε
Η σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί στα θερμαντικά στοιχεία και στα φίλτρα αέρα μιας θερμάστρας, μειώνοντας την απόδοσή της. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τη σκληρότερη εργασία του θερμαντήρα για να παράγει την ίδια ποσότητα θερμότητας, οδηγώντας σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας και υψηλότερους λογαριασμούς κοινής ωφελείας. Για να διατηρήσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας, φροντίστε να τον καθαρίζετε τακτικά και να αντικαθιστάτε το φίλτρο αέρα όπως χρειάζεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (20)
Πώς μπορώ να προσδιορίσω το μέγεθος του θερμαντήρα που χρειάζομαι για ένα δωμάτιο; Επαληθεύτηκε
Το μέγεθος του θερμαντήρα που χρειάζεστε για ένα δωμάτιο εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου και τη μόνωση του χώρου. Ένας γενικός εμπειρικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε 60 Watt ανά τετραγωνικό μέτρο χώρου. Για παράδειγμα, εάν ένα δωμάτιο είναι 14 τετραγωνικών μέτρων, θα ήταν κατάλληλος ένας θερμαντήρας 840 watt.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)