Εγχειρίδια για Στεγνωτήρια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Στεγνωτήρια για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί το καλάθι του στεγνωτηρίου μου είναι μεγαλύτερο από αυτό του πλυντηρίου μου, παρόλο που έχουν την ίδια χωρητικότητα; Επαληθεύτηκε

Για να στεγνώσει σωστά τα ρούχα, ένα στεγνωτήριο πρέπει να έχει αέρα. Χρειάζεται χώρο και γι’ αυτό το καλάθι πρέπει να είναι μεγαλύτερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3004) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός στεγνωτήρα συμπυκνωτή και ενός εξαερισμένου στεγνωτήρα; Επαληθεύτηκε

Σε ένα στεγνωτήριο συμπυκνωτών οι υδρατμοί συμπυκνωμένου νερού αποστραγγίζονται και συλλέγονται σε μια εσωτερική δεξαμενή. Σε ένα αεριζόμενο στεγνωτήριο ο ζεστός, υγρός αέρας αποστραγγίζεται μέσω ενός σωλήνα, για παράδειγμα έξω από ένα παράθυρο. Ένα αεριζόμενο στεγνωτήριο είναι φθηνότερο στη χρήση από ένα στεγνωτήριο συμπυκνωτή

Αυτό ήταν χρήσιμο (867) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να στοιβάζω το στεγνωτήριο και το πλυντήριο μου; Επαληθεύτηκε

Σε γενικές γραμμές είναι δυνατή η απευθείας στοίβαξη στεγνωτηρίου και πλυντηρίου απευθείας το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό λειτουργεί μόνο με μοντέλα φόρτωσης μπροστά. Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα εξάρτημα τοποθέτησης για να το κάνετε. Αυτό θα αποτρέψει τη δόνηση και πτώση των μηχανών και επίσης θα αποτρέψει τη ζημιά στο κάτω μέρος του μηχανήματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (700) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να συνδέσω ένα στεγνωτήριο σε ένα καλώδιο προέκτασης; Επαληθεύτηκε

Οι συσκευές που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όπως ένα στεγνωτήριο, δεν μπορούν να συνδεθούν σε όλα τα καλώδια επέκτασης. Δείτε ποια είναι η χρήση ισχύος του στεγνωτηρίου, η οποία υποδεικνύεται στο Watt, και ελέγξτε αν το καλώδιο επέκτασης μπορεί να το χειριστεί. Υπάρχουν καλώδια επέκτασης με παχύτερα καλώδια που κατασκευάζονται για να χειρίζονται μεγαλύτερες συσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (544) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά στη χρήση μεταξύ πλυντηρίου-στεγνωτηρίου και ξεχωριστού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου; Επαληθεύτηκε

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι ότι χρειάζεται λιγότερο χώρο. Ωστόσο, ένα ξεχωριστό στεγνωτήριο θα μπορεί να στεγνώσει περισσότερο από ένα στεγνωτήριο. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο χρησιμοποιεί επίσης σχετικά περισσότερη ενέργεια και απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (532) Διαβάστε περισσότερα