Εγχειρίδια για Electrolux Σίδερα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Electrolux Σίδερα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να μάθω την ηλικία της συσκευής Electrolux. Πως το κάνω αυτό? Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ηλικία του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό. Αυτό μπορεί να βρεθεί στη συσκευή σας. Ο πρώτος χαρακτήρας του σειριακού αριθμού δηλώνει ένα έτος (δηλαδή: 1 = 2001) και οι δύο χαρακτήρες μετά από αυτό υποδεικνύουν την εβδομάδα παραγωγής (δηλαδή: 35 = εβδομάδα 35 του ίδιου έτους). Έτσι, ο σειριακός αριθμός 13500016 δείχνει ότι το μηχάνημα είναι από την εβδομάδα 35 του έτους 2001.

Αυτό ήταν χρήσιμο (379)
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενός σιδήρου ατμού και ενός κανονικού σιδήρου; Επαληθεύτηκε
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός ατμού σιδήρου είναι ότι αφαιρεί τις ρυτίδες ευκολότερα λόγω της χρήσης ατμού. Ένα κανονικό σίδερο αντίθετα είναι πολύ ελαφρύτερο και συχνά φθηνότερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (132)
Μπορώ να καθαρίσω το κάτω μέρος του σιδήρου μου με ένα τρίψιμο; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό μπορεί να καταστρέψει το κάτω μέρος. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή ένα μαλακό σφουγγάρι για να το καθαρίσετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (124)
Το πέλμα του σιδήρου μου είναι αποχρωματισμένο, μπορώ ακόμα να σιδερώσω με αυτό; Επαληθεύτηκε
Αυτό είναι δυνατό, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να σκουπιστεί με ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (87)
Μπορώ να σιδερώσω κουμπιά; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό θα καταστρέψει τη σόλα του σιδήρου και αυτό θα αποτρέψει τη σωστή λειτουργία του σιδήρου. Μην σιδερώνετε ποτέ κουμπιά, φερμουάρ ή άλλα σκληρά αντικείμενα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (45)