Εγχειρίδια για Inventor Ψυγειοκαταψύκτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Inventor Ψυγειοκαταψύκτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Εάν θέλω το ψυγείο-ψυγείο μου να είναι πιο κρύο, πρέπει να επιλέξω υψηλότερη ή χαμηλότερη ρύθμιση; Επαληθεύτηκε

Με τους περισσότερους καταψύκτες, μια υψηλότερη ρύθμιση σημαίνει ότι το μηχάνημα θα κρυώσει σκληρότερα. Με χαμηλότερη ρύθμιση, το μηχάνημα θα κρυώσει λιγότερο σκληρά και η θερμοκρασία στο ψυγείο-καταψύκτη θα είναι υψηλότερη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7113) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αλλάξω την κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας του ψυγείου-καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε

Ναι, σχεδόν όλοι οι μόνιμοι ψυγείο προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης της πόρτας στην άλλη πλευρά. Πώς να το κάνετε αυτό μπορείτε να βρείτε γενικά στο εγχειρίδιο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3918) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση θερμοκρασίας για ψυγείο; Επαληθεύτηκε

Από την άποψη της υγείας, οι θερμοκρασίες μεταξύ 3 ℃ και 4 ℃ είναι οι καλύτερες. Σε αυτές τις θερμοκρασίες η ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας είναι περιορισμένη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3117) Διαβάστε περισσότερα

Η οπή αποστράγγισης στο ψυγείο-μου είναι βρώμικη / φραγμένη, πώς μπορώ να την καθαρίσω; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν ειδικές συσκευές καθαρισμού για να το κάνετε αυτό, αλλά είναι επίσης δυνατό να αφαιρέσετε το μπλοκάρισμα ή τη βρωμιά με ένα βαμβάκι. Για να διατηρήσετε την οπή αποστράγγισης καθαρή και να αποτρέψετε τις μυρωδιές, συνιστάται να τοποθετείτε μια σταγόνα λευκαντικό χλωρίου στον αγωγό 4 φορές το χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2866) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να ξεπαγώσω τον καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε

Για βέλτιστη χρήση του καταψύκτη, είναι καλύτερο να το ξεπαγώνετε μία φορά κάθε 3-6 μήνες. Ο πάγος στο εσωτερικό του καταψύκτη μειώνει τον διαθέσιμο χώρο και αυξάνει τη χρήση ενέργειας. Η διαδικασία απόψυξης μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας ζεστό νερό στο συρτάρι ή τοποθετώντας μπολ ζεστού νερού στον καταψύκτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2362) Διαβάστε περισσότερα

Το ψυγείο-καταψύκτη μου ακούγεται αναβλύζον, είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε

Τα σύγχρονα ψυγεία-καταψύκτες χρησιμοποιούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης, αυτή η ουσία μετατρέπεται σε αέριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αναζωογονητικό ή / και σφύριγμα ήχου. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2130) Διαβάστε περισσότερα

Αγόρασα ένα νέο ψυγείο-καταψύκτη, μπορώ να το ενεργοποιήσω αμέσως; Επαληθεύτηκε

Όχι, το ψυγείο-καταψύκτης πρέπει να παραμείνει σε όρθια θέση για τουλάχιστον 4 ώρες πριν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το ψυκτικό υγρό πρέπει να κατακαθίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1397) Διαβάστε περισσότερα

Είναι φυσιολογικό ότι σχηματίζονται σταγόνες νερού ή πάγου στον πίσω τοίχο του ψυγείου-καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε

Ναι, αυτό είναι ένα εντελώς φυσιολογικό φαινόμενο. Η υγρασία που εισέρχεται στο ψυγείο-ψυγείο με ζεστό αέρα ή προϊόντα θα παραμείνει στο ψυχρότερο μέρος, που είναι ο πίσω τοίχος. Επειδή το πίσω τοίχωμα μπορεί να φθάσει σε θερμοκρασίες κάτω από το πάγωμα, οι σταγόνες θα παγώσουν κατά καιρούς. Όταν ο καταψύκτης είναι αδρανής, οι σταγόνες θα ξεπαγώσουν και θα ρέουν στην αποχέτευση του ψυγείου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1087) Διαβάστε περισσότερα

Η πόρτα του ψυγείου μου δεν θα κλείσει σωστά, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Οι δύο πιο συχνές αιτίες είναι ότι το ψυγείο-καταψύκτης δεν είναι επίπεδο και ότι το στεγανοποιητικό της πόρτας είναι κατεστραμμένο ή έχει παραμείνει τροφή πάνω του. Βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο-ψυγείο είναι επίπεδο και ελέγξτε τη στεγανοποίηση της πόρτας. Αντικαταστήστε τη σφραγίδα εάν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (953) Διαβάστε περισσότερα

Πόσος χώρος πρέπει να αφήσω ανάμεσα στον ψυγείο και στον τοίχο; Επαληθεύτηκε

Για να εξασφαλίσετε καλό αερισμό, είναι καλύτερο να αφήσετε τουλάχιστον 5 εκατοστά ελεύθερου χώρου και στις δύο πλευρές και στο πίσω μέρος του ψυγείου-καταψύκτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (890) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνουν τα αστέρια στον καταψύκτη; Επαληθεύτηκε

Τα αστέρια δείχνουν την ικανότητα ψύξης. 1 αστέρι υποδεικνύει την ικανότητα ψύξης στους -6ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο για την κατασκευή παγάκια ή αποθήκευση παγωμένων εμπορευμάτων για έως και δύο εβδομάδες. Το φρέσκο ​​φαγητό δεν μπορεί να καταψυχθεί. Τα 2 αστέρια υποδεικνύουν ικανότητα ψύξης έως -12ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο για αποθήκευση παγωμένων εμπορευμάτων για έως και δύο μήνες. Το φρέσκο ​​φαγητό δεν μπορεί να καταψυχθεί. Τα 3 αστέρια υποδεικνύουν ικανότητα ψύξης έως -18ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο

Αυτό ήταν χρήσιμο (673) Διαβάστε περισσότερα

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει το ψυγείο μου στην καθορισμένη θερμοκρασία αφού το ενεργοποιήσω; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος, την ηλικία και το μοντέλο του ψυγείου. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες έως 24 ώρες για να φτάσει το ψυγείο στην καθορισμένη θερμοκρασία. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας μη αλλοιώσιμα προϊόντα στο ψυγείο. Η θερμοκρασία στο ψυγείο δεν μπορεί να μετρηθεί σωστά αισθάνεται τον αέρα μέσα Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το ψυγείο έχει φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία είναι να τοποθετήσετε ένα ποτήρι νερό στο ψυγείο με ένα θερμόμετρο σε αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (586) Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει συμπύκνωση στο ψυγείο μου, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε

Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες. Η φλάντζα της πόρτας μπορεί να είναι ελαττωματική, επιτρέποντας τον εξωτερικό αέρα στο ψυγείο. Είναι επίσης πιθανό το ψυγείο να μην είναι επίπεδο, εμποδίζοντας την πόρτα να κλείσει σωστά. Μια άλλη αιτία είναι μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας μέσα στο ψυγείο και του εξωτερικού, ενώ η πόρτα ανοίγει συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (486) Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει μούχλα στις λαστιχένιες σφραγίδες του ψυγείου-καταψύκτη μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Οι λαστιχένιες σφραγίδες δεν βρίσκονται στην πραγματικότητα μέσα στο ψυγείο-καταψύκτη και επομένως είναι θερμότερες. Αυτό επιτρέπει στα βακτήρια να αναπτυχθούν και να σχηματιστούν μούχλα. Καθαρίζετε τακτικά τα ελαστικά για να το αποτρέψετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (439) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βάλω ζεστά τρόφιμα ή ποτά στο ψυγείο-καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε

Κατά προτίμηση όχι. Η θερμοκρασία στο ψυγείο-καταψύκτη σας θα αυξηθεί, η οποία επηρεάζει αρνητικά τα άλλα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (439) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε

Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (438) Διαβάστε περισσότερα