Εγχειρίδια για Otsein-Hoover Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Otsein-Hoover Πλυντήρια-Στεγνωτήρια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο μου κάνει πολύ θόρυβο ή / και δονείται δυνατά, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Είναι πιθανό το πλυντήριο-στεγνωτήριο να μην έχει ισοπεδωθεί. Μπορείτε να το κάνετε προσαρμόζοντας τα πόδια για να το κάνετε τέλεια επίπεδο. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκληθεί με την τοποθέτηση σε πολλά ρούχα στο μηχάνημα. Εάν αυτά δεν είναι η αιτία του προβλήματός σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1149)
Μου μυρίζει το πλυντήριο, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Υπάρχουν πλυντήρια-στεγνωτήρια με δυνατότητα αυτοκαθαρισμού. Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να προσθέσετε 100 ml λευκού ξύδι ή 100 γραμμάρια κρυστάλλων σόδας και να κάνετε το πλυντήριο-στεγνωτήριο να εκτελέσει πρόγραμμα 90 ℃.

Αυτό ήταν χρήσιμο (363)
Ποια είναι η διαφορά στη χρήση μεταξύ πλυντηρίου-στεγνωτηρίου και ξεχωριστού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου; Επαληθεύτηκε
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι ότι χρειάζεται λιγότερο χώρο. Ωστόσο, ένα ξεχωριστό στεγνωτήριο θα μπορεί να στεγνώσει περισσότερο από ένα στεγνωτήριο. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο χρησιμοποιεί επίσης σχετικά περισσότερη ενέργεια και απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (188)
Μπορώ να συνδέσω πλυντήριο-στεγνωτήριο σε καλώδιο προέκτασης; Επαληθεύτηκε
Οι συσκευές που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όπως ένα στεγνωτήριο, δεν μπορούν να συνδεθούν σε όλα τα καλώδια επέκτασης. Δείτε ποια είναι η χρήση ισχύος του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, η οποία υποδεικνύεται στο Watt και ελέγξτε αν το καλώδιο επέκτασης μπορεί να το χειριστεί. Υπάρχουν καλώδια επέκτασης με παχύτερα καλώδια που κατασκευάζονται για να χειρίζονται μεγαλύτερες συσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (165)