Εγχειρίδια για Πλυντήρια πιάτων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Πλυντήρια πιάτων για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Αφού το πλυντήριο πιάτων ολοκληρώσει τον κύκλο του, το δοχείο που κρατά την ταμπλέτα δεν έχει ανοίξει. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Επαληθεύτηκε

Αυτό το πρόβλημα προκαλείται συχνά από πιάτα που εμποδίζουν το δοχείο. Ελέγξτε το πριν ενεργοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7984) Διαβάστε περισσότερα

Το πλυντήριο πιάτων δεν ζεσταίνει πια το νερό, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό ότι το θερμαντικό στοιχείο είναι ελαττωματικό. Αντικαταστήσατε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7473) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικό αλάτι στο πλυντήριο πιάτων μου; Επαληθεύτηκε

Όχι, το κανονικό αλάτι μπορεί να περιέχει ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3187) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να ξεπλένω τα πιάτα μου πριν τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων; Επαληθεύτηκε

Το ξέβγαλμα των πιάτων δεν είναι απαραίτητο, αλλά πρέπει να αφαιρέσετε τυχόν μεγάλα, σκληρά και λιπαρά υπολείμματα. Αυτά θα μπορούσαν να φράξουν την αποχέτευση με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1291) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να ανοίξω το πλυντήριο πιάτων ενώ λειτουργεί; Επαληθεύτηκε

Τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων είναι εξοπλισμένα με στάση νερού, κάνοντας το πρόγραμμα να σταματήσει αμέσως μόλις ανοίξει η πόρτα και δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει νερό. Με ορισμένα μοντέλα αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την πάροδο του χρόνου. Με τα ενσωματωμένα πλυντήρια πιάτων, είναι πιθανό ότι συχνά το άνοιγμα του πλυντηρίου πιάτων ενώ τρέχετε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο νερό των ντουλαπιών λόγω του ατμού που εκλύεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1038) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να ανοίξω το πλυντήριο πιάτων αφού τελειώσει η λειτουργία για να στεγνώσουν τα πιάτα πιο γρήγορα; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του πλυντηρίου πιάτων και τη θέση του πλυντηρίου πιάτων. Ορισμένα πλυντήρια πιάτων είναι εξοπλισμένα με ένα χαρακτηριστικό που στεγνώνει τα πιάτα μετά το πρόγραμμα πλύσης. Σε αυτήν την περίπτωση το άνοιγμα του πλυντηρίου πιάτων δεν θα έχει προστιθέμενη αξία. Με τα ενσωματωμένα πλυντήρια πιάτων, είναι πιθανό ότι συχνά το άνοιγμα του πλυντηρίου πιάτων ενώ τρέχετε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο νερό των ντουλαπιών λόγω του ατμού που εκλύεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (832) Διαβάστε περισσότερα

Αφού το πλυντήριο πιάτων έχει τελειώσει τον κύκλο του, τα πλαστικά πιάτα είναι ακόμα βρεγμένα αλλά τα υπόλοιπα δεν είναι. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Το πλαστικό είναι ένας κακός αγωγός θερμότητας, επιτρέποντας στα προϊόντα να κρυώσουν γρήγορα. Η υγρασία που παραμένει σε αυτήν εξατμίζεται τότε πολύ λιγότερο από ό, τι για παράδειγμα σε κεραμικά ή μέταλλα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (754) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να συνδέσω ένα πλυντήριο πιάτων σε καλώδιο επέκτασης; Επαληθεύτηκε

Οι συσκευές που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όπως πλυντήριο πιάτων, δεν μπορούν να συνδεθούν σε όλα τα καλώδια επέκτασης. Δείτε ποια είναι η ενεργειακή χρήση του πλυντηρίου πιάτων, η οποία υποδεικνύεται στο Watt, και ελέγξτε αν το καλώδιο επέκτασης cn χειρίζεται αυτό. Υπάρχουν καλώδια επέκτασης με παχύτερα καλώδια που κατασκευάζονται για να χειρίζονται μεγαλύτερες συσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (683) Διαβάστε περισσότερα

Είναι πρόβλημα να έχετε γρατσουνιές στο μέταλλο στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων; Επαληθεύτηκε

Το εσωτερικό των περισσότερων πλυντηρίων πιάτων είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και δεν επηρεάζεται από γρατσουνιές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (675) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βάλω ξύλινα αντικείμενα όπως σπάτουλες και σανίδες κοπής στο πλυντήριο πιάτων; Επαληθεύτηκε

Όχι. Τα ξύλινα αντικείμενα μπορεί να καταστραφούν ή να στρεβλωθούν στο πλυντήριο πιάτων. Επίσης, οι ίνες ξύλου που απελευθερώνονται ενδέχεται να καταστρέψουν το πλυντήριο πιάτων. Οι ξύλινες σανίδες κοπής κατασκευάζονται συχνά με κόλλα που μπορεί να χαλαρώσει αφού βρεθεί στο πλυντήριο πιάτων πολλές φορές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (668) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να βάλω τηγάνια με Teflon στο πλυντήριο πιάτων; Επαληθεύτηκε

Ναι μπορείς. Ωστόσο, το ταψί θα φθαρεί γρηγορότερα από ό, τι όταν καθαρίζεται με το χέρι. Όταν καθαρίζετε το ταψί με Teflon με το χέρι, μην χρησιμοποιείτε ποτέ πλυντήριο αλλά χρησιμοποιείτε μαλακό σφουγγάρι ή πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (668) Διαβάστε περισσότερα