Εγχειρίδια για Ντουλάπια κρασιού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ντουλάπια κρασιού για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να αποθηκεύσω κόκκινο και λευκό κρασί στο ίδιο κουτί κρασιού; Επαληθεύτηκε
Ναί. Το κόκκινο και το λευκό κρασί σερβίρονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες, αλλά η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης είναι η ίδια, που είναι 12 ° C.

Αυτό ήταν χρήσιμο (218)
Εάν θέλω το ψυγείο-ψυγείο μου να είναι πιο κρύο, πρέπει να επιλέξω υψηλότερη ή χαμηλότερη ρύθμιση; Επαληθεύτηκε
Με τους περισσότερους καταψύκτες, μια υψηλότερη ρύθμιση σημαίνει ότι το μηχάνημα θα κρυώσει σκληρότερα. Με χαμηλότερη ρύθμιση, το μηχάνημα θα κρυώσει λιγότερο σκληρά και η θερμοκρασία στο ψυγείο-καταψύκτη θα είναι υψηλότερη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (146)
Αγόρασα ένα νέο ντουλάπι κρασιού, μπορώ να το ενεργοποιήσω αμέσως; Επαληθεύτηκε
Όχι, το ντουλάπι του κρασιού πρέπει να παραμείνει σε όρθια θέση για τουλάχιστον 4 ώρες πριν μπορέσει να ενεργοποιηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το ψυκτικό υγρό πρέπει να κατακαθίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (129)
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει το ψυγείο μου στη ρυθμισμένη θερμοκρασία αφού το ενεργοποιήσω; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος, την ηλικία και το μοντέλο του ψυγείου. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες έως 24 ώρες για να φτάσει το ψυγείο στην καθορισμένη θερμοκρασία. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας μη αλλοιώσιμα προϊόντα στο ψυγείο. Η θερμοκρασία στο ψυγείο δεν μπορεί να μετρηθεί σωστά με την αίσθηση του αέρα μέσα. Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το ψυγείο έχει φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία είναι να τοποθετήσετε ένα ποτήρι νερό στο ψυγείο με ένα θερμόμετρο σε αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (95)