Εγχειρίδια για SilverCrest Μηχανές καφέ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα SilverCrest Μηχανές καφέ για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3353) Διαβάστε περισσότερα

Τι λέει το άλεσμα για τον καφέ; Επαληθεύτηκε

Ο τύπος άλεσης καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση του καφέ. Ένα λεπτότερο άλεσμα σημαίνει γενικά μια ισχυρότερη γεύση και ένα πιο χοντρό άλεσμα σημαίνει μια πιο ήπια γεύση. Ένα πολύ λεπτό άλεσμα μπορεί να οδηγήσει σε πικρό καφέ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (654) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης καφέ; Επαληθεύτηκε

Ο καφές αποθηκεύεται καλύτερα σε καθαρό και αεροστεγές δοχείο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (231) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 290939 Μηχανή καφέ
Eveline 22-05-2021
Μπορείτε να καθαρίσετε το σύστημα λείανσης με ρύζι ή αρακάς;


(Μεταφράστηκε από την Google)
SilverCrest IAN 290939 Μηχανή καφέ
Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 56540 Μηχανή καφέ
Albert Walbergs 02-05-2021
Γεια σας, αγόρασα το μηχάνημα πριν χρόνια γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το μοντέλο. Τώρα μετά από σχεδόν μια δεκαετία, το πρώτο μηχάνημα αυτού του τύπου εγκαταλείπει σιγά σιγά και θέλω να θέσω σε λειτουργία το νέο, αρχικά συσκευασμένο μηχάνημα. Τίποτα! Υπάρχει ρεύμα, το ρολόι και ο χρονοδιακόπτης μπορούν να ρυθμιστούν, μόνο η διαδικασία παρασκευής δεν ξεκινά γιατί μάλλον δεν λειτουργεί ο διακόπτης ενεργοποίησης. Τι μπορώ να κάνω?


(Μεταφράστηκε από την Google)
SilverCrest IAN 56540 Μηχανή καφέ