Εγχειρίδια για Whirlpool Καθαριστές αέρα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Whirlpool Καθαριστές αέρα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι σημαίνει «6η αίσθηση»; Επαληθεύτηκε
Οι συσκευές υδρομασάζ που είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 6th Sense διαθέτουν αισθητήρες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του μηχανήματος. Για παράδειγμα στα στεγνωτήρια, αυτοί οι αισθητήρες μετρούν την υγρασία που αφήνεται στο πλύσιμο και σταματά το μηχάνημα όταν όλα είναι εντελώς στεγνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (713) Διαβάστε περισσότερα
Ο καθαριστής αέρα αφαιρεί επίσης την κανονική σκόνη από τον αέρα; Επαληθεύτηκε
Ναι, οι καθαριστές αέρα απομακρύνουν επίσης τη σκόνη από τον αέρα που διαφορετικά θα χρειαζόταν να αφαιρεθούν με σκόνη και καθαρισμό. Εξαρτάται από τον καθαριστή αέρα μέχρι το μέγεθος της σκόνης που μπορεί να αφαιρεθεί από τον αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (145) Διαβάστε περισσότερα