Εγχειρίδια για BEKO Καταψύκτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα BEKO Καταψύκτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Εάν θέλω ο ψυκτήρας μου να είναι πιο κρύος, πρέπει να επιλέξω υψηλότερη ή χαμηλότερη ρύθμιση; Επαληθεύτηκε
Με τους περισσότερους καταψύκτες μια υψηλότερη ρύθμιση σημαίνει ότι το μηχάνημα θα κρυώσει σκληρότερα. Με χαμηλότερη ρύθμιση, το μηχάνημα θα κρυώσει λιγότερο σκληρά και η θερμοκρασία στον καταψύκτη θα είναι υψηλότερη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1113)
Μπορώ να βάλω ζεστά τρόφιμα ή ποτά στον καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε
Κατά προτίμηση όχι. Η θερμοκρασία στον καταψύκτη σας θα αυξηθεί, η οποία επηρεάζει αρνητικά τα άλλα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (567)
Τι σημαίνει το NoFrost; Επαληθεύτηκε
Οι καταψύκτες που διαθέτουν τεχνολογία NoFrost μπορούν να διατηρήσουν τον αέρα στον καταψύκτη στεγνό, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται λιγότερος πάγος στο εσωτερικό του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (510)
Πόσο συχνά πρέπει να ξεπαγώσω τον καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε
Για βέλτιστη χρήση του καταψύκτη, είναι καλύτερο να το ξεπαγώνετε μία φορά κάθε 3-6 μήνες. Ο πάγος στο εσωτερικό του καταψύκτη μειώνει τον διαθέσιμο χώρο και αυξάνει τη χρήση ενέργειας. Η διαδικασία απόψυξης μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας ζεστό νερό στο συρτάρι ή τοποθετώντας μπολ ζεστού νερού στον καταψύκτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (504)
Αγόρασα ένα νέο καταψύκτη, μπορώ να το ενεργοποιήσω αμέσως; Επαληθεύτηκε
Όχι, ο καταψύκτης πρέπει να παραμείνει σε όρθια θέση για τουλάχιστον 4 ώρες προτού ενεργοποιηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το ψυκτικό υγρό πρέπει να κατακαθίσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (479)
Μπορώ να αλλάξω την κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας του καταψύκτη μου; Επαληθεύτηκε
Ναι, σχεδόν όλοι οι μόνιμοι καταψύκτες προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης της πόρτας στην άλλη πλευρά. Πώς να το κάνετε αυτό μπορείτε να βρείτε γενικά στο εγχειρίδιο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (370)
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει ο καταψύκτης μου στην καθορισμένη θερμοκρασία αφού το ενεργοποιήσω; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος, την ηλικία και το μοντέλο του καταψύκτη. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες έως 24 ώρες για να φτάσει ο καταψύκτης στην καθορισμένη θερμοκρασία. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί τοποθετώντας μη αναλώσιμα προϊόντα στον καταψύκτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (323)
Τι σημαίνουν τα αστέρια στον καταψύκτη; Επαληθεύτηκε
Τα αστέρια δείχνουν την ικανότητα ψύξης. 1 αστέρι υποδεικνύει την ικανότητα ψύξης στους -6ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο για την κατασκευή παγάκια ή αποθήκευση παγωμένων εμπορευμάτων για έως και δύο εβδομάδες. Το φρέσκο ​​φαγητό δεν μπορεί να καταψυχθεί. Τα 2 αστέρια υποδεικνύουν ικανότητα ψύξης έως -12ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο για αποθήκευση παγωμένων εμπορευμάτων για έως και δύο μήνες. Το φρέσκο ​​φαγητό δεν μπορεί να καταψυχθεί. Τα 3 αστέρια υποδεικνύουν ικανότητα ψύξης έως -18ºC. Αυτό καθιστά τον καταψύκτη κατάλληλο

Αυτό ήταν χρήσιμο (298)
Πόσος χώρος πρέπει να αφήσω ανάμεσα στον καταψύκτη και τον τοίχο; Επαληθεύτηκε
Για να εξασφαλίσετε καλό αερισμό, είναι καλύτερο να αφήσετε τουλάχιστον 5 εκατοστά ελεύθερου χώρου και στις δύο πλευρές και στο πίσω μέρος του καταψύκτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (278)
Η πόρτα του καταψύκτη μου δεν θα κλείσει σωστά, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε
Οι δύο πιο συχνές αιτίες είναι ότι ο καταψύκτης δεν είναι επίπεδος και ότι το στεγανοποιητικό της πόρτας είναι κατεστραμμένο ή έχει παραμείνει τροφή πάνω του. Βεβαιωθείτε ότι ο καταψύκτης είναι επίπεδος και ελέγξτε τη στεγανοποίηση της πόρτας. Αντικαταστήστε τη σφραγίδα εάν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (229)
Τι είναι το R-410A; Επαληθεύτηκε
Το R-410A είναι ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιείται σε συσκευές που κρυώνουν έως 0 ° C, όπως ψυγεία και κλιματιστικά. Είναι η αντικατάσταση παλαιότερων ψυκτικών μέσων και δεν καταστρέφει τη στιβάδα του όζοντος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (96)
Υπάρχει μούχλα στις λαστιχένιες σφραγίδες του καταψύκτη μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Οι λαστιχένιες σφραγίδες δεν βρίσκονται στην πραγματικότητα μέσα στον καταψύκτη και επομένως είναι θερμότερες. Αυτό επιτρέπει στα βακτήρια να αναπτυχθούν και να σχηματιστούν μούχλα. Καθαρίζετε τακτικά τα ελαστικά για να το αποτρέψετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (96)