Εγχειρίδια για Bormann Ηλεκτρικές σκούπες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Bormann Ηλεκτρικές σκούπες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο σωλήνας της ηλεκτρικής σκούπας μου είναι φραγμένος, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και κοιτάξτε τον για να διαπιστώσετε εάν είναι πραγματικά φραγμένο. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα μακρύ αντικείμενο, όπως ένα σκουπόξυλο και να το σπρώξετε προσεκτικά μέσα από τον εύκαμπτο σωλήνα. Αυτό θα αφαιρέσει γενικά τυχόν αντικείμενα που φράζουν τον εύκαμπτο σωλήνα. Εάν αυτό δεν βοήθησε, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1374)
Τι μεγέθη σακούλα σκόνης υπάρχουν; Επαληθεύτηκε
Υπάρχουν δύο μεγέθη που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το πρώτο είναι το μέγεθος της πλάκας με την είσοδο της τσάντας. Αυτό καθορίζει εάν η σακούλα σκόνης θα ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα. Στη συνέχεια υπάρχει το μέγεθος της τσάντας. Αυτό αναφέρεται κυρίως σε λίτρα και καθορίζει πόση σκόνη μπορεί να κρατήσει η τσάντα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (765)
Το καλώδιο τροφοδοσίας της ηλεκτρικής σκούπας δεν επιστρέφει στη συσκευή, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Είναι πιθανό να υπάρχει στρίψιμο ή αναδίπλωση στο καλώδιο. Ξεδιπλώστε πλήρως το καλώδιο μερικές φορές και γυρίστε το πίσω στη συσκευή υπό την καθοδήγηση των χεριών σας. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, είναι πιθανό να σπάσει ο μηχανισμός επαναφοράς του καλωδίου. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή με μια υπηρεσία επισκευής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (537)
Η ηλεκτρική σκούπα μου προκαλεί θόρυβο, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Αυτό το πρόβλημα προκαλείται συχνά από έναν πλήρη σάκο σκόνης ή φίλτρο ή όταν υπάρχει ένα άνοιγμα που επιτρέπει τον αέρα στον εύκαμπτο σωλήνα. Ελέγξτε τη σακούλα σκόνης και το φίλτρο και αντικαταστήστε τα εάν είναι απαραίτητο. Ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα για τυχόν τρύπες ή κακές συνδέσεις. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (456)
Πώς μπορώ να αφαιρέσω τη σκόνη και τα μαλλιά από την κεφαλή της βούρτσας της ηλεκτρικής σκούπας; Επαληθεύτηκε
Η αφαίρεση σκόνης και μαλλιών από την κεφαλή της βούρτσας ηλεκτρικής σκούπας έχει γίνει χειροκίνητα. Εάν αυτό δεν πάει όπως επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή χτένα για να αφαιρέσετε την υπολειπόμενη βρωμιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (421)
Τι ρύθμιση πρέπει να χρησιμοποιώ στην κεφαλή της βούρτσας ηλεκτρικής σκούπας; Επαληθεύτηκε
Σχεδόν όλες οι ηλεκτρικές σκούπες έχουν κεφάλι με ρυθμιζόμενη βούρτσα. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για σκληρές επιφάνειες για να αποφύγετε γρατσουνιές και ζημιές. Απενεργοποιήστε τη βούρτσα για μοκέτα και χαλιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (349)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια χάρτινη σακούλα σκόνης περισσότερες από μία φορές; Επαληθεύτηκε
Αυτό δεν συνιστάται. Οι πόροι της σακούλας θα κορεστούν, προκαλώντας απώλεια αναρρόφησης και πιθανώς ζημιά στον κινητήρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (232)
Τι είναι το HEPA; Επαληθεύτηκε
Το HEPA σημαίνει αέρα υψηλής απόδοσης σωματιδίων. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν φίλτρο HEPA. Ένα φίλτρο HEPA θα σταματήσει τουλάχιστον 85% και το πολύ 99,999995% όλων των σωματιδίων 0,3 μικρομέτρων (μm) και άνω.

Αυτό ήταν χρήσιμο (214)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κανονική ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσω τέφρα; Επαληθεύτηκε
Όχι, αυτό δεν είναι απολύτως δυνατό. Η τέφρα που φαίνεται να έχει κρυώσει μπορεί να είναι ακόμη ζεστή ή ακόμα και ζεστή στο εσωτερικό. Μια τακτική ηλεκτρική σκούπα δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό και μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Επίσης, τα φίλτρα τακτικών ηλεκτρικών σκουπών δεν είναι πάντα κατάλληλα για τη συγκράτηση εξαιρετικά μικρών σωματιδίων όπως η τέφρα. Στη συνέχεια, μπορεί να φτάσει στον κινητήρα της ηλεκτρικής σκούπας και να προκαλέσει ζημιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (208)