Εγχειρίδια για AEG Φριτέζες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα AEG Φριτέζες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ το λίπος ή το λάδι στη φριτέζα μου; Επαληθεύτηκε
Για να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται να αντικαθιστάτε το λίπος ή το λάδι κάθε 8 συνεδρίες τηγανίσματος εάν κάνετε σνακ. Εάν κάνετε πατάτες, το λίπος ή το λάδι μπορούν να αντικαθίστανται κάθε 12 συνεδρίες τηγανίσματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (817)
Μπορώ να καθαρίσω το εσωτερικό της φριτέζας μου με ένα τρίψιμο; Επαληθεύτηκε
Όχι. Οι περισσότερες φριτέζες έχουν ένα ειδικό στρώμα που μπορεί να καταστραφεί χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό ή ένα λειαντικό καθαριστικό. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μαλακή πλευρά ενός καθαρισμού ή ενός υγρού σκουπίσματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (271)
Ποια είναι η «ψυχρή ζώνη» στη φριτέζα μου; Επαληθεύτηκε
Σε φριτέζες με ψυχρή ζώνη, ένα μέρος του λαδιού βρίσκεται κάτω από το θερμαντικό στοιχείο. Αυτό το μέρος του λαδιού παραμένει πιο κρύο από το πάνω μέρος. Τα ψίχουλα επιπλέουν στο κάτω μέρος και καταλήγουν σε αυτήν την κρύα ζώνη, διασφαλίζοντας ότι το λάδι παραμένει καθαρό περισσότερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (243)