Εγχειρίδια για Nedis Εστίες κουζίνας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Nedis Εστίες κουζίνας για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία; Επαληθεύτηκε
Γενικά, όλα τα μαγνητικά ταψιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία. Σχεδόν όλα τα νέα ταψιά είναι κατάλληλα για επαγωγή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (979)
Η εστία μου έχει βύσμα τροφοδοσίας που δεν ταιριάζει σε μια κανονική πρίζα, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Πολλές ηλεκτρικές εστίες (κεραμικές και επαγωγικές) έχουν διαφορετικό φις. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι συσκευές απαιτούν πολλή ισχύ. Κάντε την εγκατάσταση της συσκευής από επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (668)
Γιατί η ανάφλεξη στο εύρος μου ακούγεται κάνοντας κλικ; Επαληθεύτηκε
Εάν η γκάμα έχει καθαριστεί με πολύ νερό, τα κουμπιά μπορεί να έχουν βρεθεί, προκαλώντας την ανάφλεξη. Αφήστε τα κουμπιά να στεγνώσουν. Εάν το πρόβλημα παραμένει, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (633)