Εγχειρίδια για Candy Εμβέλειες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Candy Εμβέλειες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί η ανάφλεξη στο εύρος μου ακούγεται ένα κλικ; Επαληθεύτηκε
Εάν η γκάμα έχει καθαριστεί με πολύ νερό, τα κουμπιά μπορεί να έχουν βρεθεί, προκαλώντας την ανάφλεξη. Αφήστε τα κουμπιά να στεγνώσουν. Εάν το πρόβλημα παραμένει, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (874)
Ποια τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγικό εύρος; Επαληθεύτηκε
Γενικά, όλα τα τηγάνια που είναι μαγνητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγικό εύρος. Σχεδόν όλα τα νέα ταψιά είναι κατάλληλα για επαγωγή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (735)
Ο φούρνος στη σειρά μου δεν ζεσταίνεται αρκετά, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Ο θερμοστάτης διασφαλίζει ότι οι φούρνοι θερμαίνονται μέχρι την καθορισμένη θερμοκρασία. Είναι πιθανό ο θερμοστάτης να είναι ελαττωματικός. Αντικαταστήσατε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (660)
Η γκάμα μου διαθέτει βύσμα τροφοδοσίας που δεν ταιριάζει σε μια κανονική πρίζα, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε
Πολλές ηλεκτρικές σειρές (κεραμικές και επαγωγικές) έχουν διαφορετικό βύσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι συσκευές απαιτούν πολλή ισχύ. Κάντε την εγκατάσταση της συσκευής από επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (313)
Τι είναι η πυρόλυση; Επαληθεύτηκε
Ορισμένοι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με λειτουργία πυρόλυσης. Πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού που καίει βρωμιά και λίπος στο φούρνο χρησιμοποιώντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μετά την πυρόλυση, όλες οι ακαθαρσίες θα μετατραπούν σε τέφρα και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Εάν ο φούρνος έχει λειτουργία πυρόλυσης, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε 3 έως 4 φορές το χρόνο για να διατηρείτε τον φούρνο καθαρό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (237)
Όταν χρησιμοποιώ το φούρνο, συχνά παραμένουν φαγητά που πέφτουν στο κάτω μέρος, προκαλώντας καπνό. Πώς μπορώ να το αποτρέψω; Επαληθεύτηκε
Πολλοί φούρνοι έρχονται με πλέγμα και δίσκο ψησίματος. Όταν το φαγητό προετοιμάζεται στο πλέγμα, ο δίσκος ψησίματος μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος για να αποφευχθεί η καύση των τροφίμων και η πρόκληση καπνού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109)
Μπορώ να συνδέσω ένα εύρος σε ένα καλώδιο επέκτασης; Επαληθεύτηκε
Οι συσκευές που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, όπως ένα εύρος, δεν μπορούν να συνδεθούν σε όλα τα καλώδια επέκτασης. Δείτε ποια είναι η χρήση ισχύος του εύρους, η οποία υποδεικνύεται στο Watt, και ελέγξτε αν το καλώδιο επέκτασης μπορεί να το χειριστεί. Υπάρχουν καλώδια επέκτασης με παχύτερα καλώδια που κατασκευάζονται για να χειρίζονται μεγαλύτερες συσκευές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109)
Μπορώ να προετοιμάσω πολλά στοιχεία ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας περισσότερους δίσκους σχάρας; Επαληθεύτηκε
Αυτό είναι τεχνικά δυνατό. Ωστόσο, εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού εάν πρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο προετοιμασίας ή να αλλάξετε τους δίσκους στη μέση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (108)