Εγχειρίδια για Αρτοποιητές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Αρτοποιητές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να καθαρίσω το ταψί της αρτοποιίας μου με ένα τρίψιμο; Επαληθεύτηκε
Όχι. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ψωμιού έχουν ένα ταψί με αντικολλητικό στρώμα που μπορεί να καταστραφεί χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό ή λειαντικό καθαριστικό. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μαλακή πλευρά ενός καθαρισμού ή ενός υγρού σκουπίσματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (551)
Γιατί πρέπει να αφαιρέσω το δίσκο πριν προσθέσω συστατικά; Επαληθεύτηκε
Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η πτώση των συστατικών σε θερμαντικό στοιχείο. Μπορεί να κάψουν και να προκαλέσουν καπνό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (342)