Εγχειρίδια για Nedis Ζυγαριές κουζίνας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Nedis Ζυγαριές κουζίνας για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα γραμμάρια είναι μια ουγγιά; Επαληθεύτηκε
Μια ουγγιά είναι ακριβώς 28.3495231 γραμμάρια ή 28,5 γραμμάρια όταν στρογγυλοποιούνται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (276)
Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε
Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (120)
Πώς μπορώ να καθαρίσω την κλίμακα της κουζίνας μου; Επαληθεύτηκε
Η ζυγαριά κουζίνας είναι μια ηλεκτρονική συσκευή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καθαριστεί σε πλυντήριο πιάτων. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και ήπιο απορρυπαντικό για να καθαρίσετε τη ζυγαριά της κουζίνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (30)