Εγχειρίδια για Βραστήρες αυγών

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Βραστήρες αυγών για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο καιρό πρέπει να βράζω αυγά; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το πόσο σκληρό πρέπει να είναι το αυγό και πόσο μεγάλο είναι το αυγό. Γενικά, μπορεί να ειπωθεί ότι για τα μαλακά αυγά, ο χρόνος βρασμού πρέπει να είναι 3-4 λεπτά, ο μέσος βρασμός 5-6 λεπτά και ο σκληρός βρασμένος αυγά 8-10 λεπτά. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των επωνυμιών και των μοντέλων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109)