Εγχειρίδια για Electrolux Τηγάνια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Electrolux Τηγάνια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να μάθω την ηλικία της συσκευής Electrolux. Πως το κάνω αυτό? Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ηλικία του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό. Αυτό μπορεί να βρεθεί στη συσκευή σας. Ο πρώτος χαρακτήρας του σειριακού αριθμού δηλώνει ένα έτος (δηλαδή: 1 = 2001) και οι δύο χαρακτήρες μετά από αυτό υποδεικνύουν την εβδομάδα παραγωγής (δηλαδή: 35 = εβδομάδα 35 του ίδιου έτους). Έτσι, ο σειριακός αριθμός 13500016 δείχνει ότι το μηχάνημα είναι από την εβδομάδα 35 του έτους 2001.

Αυτό ήταν χρήσιμο (379)
Ποια τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία; Επαληθεύτηκε
Γενικά, όλα τα μαγνητικά ταψιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγωγική εστία. Σχεδόν όλα τα νέα ταψιά είναι κατάλληλα για επαγωγή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (5)
Μπορώ να βάλω τηγάνια με Teflon στο πλυντήριο πιάτων; Επαληθεύτηκε
Ναι μπορείς. Ωστόσο, το ταψί θα φθαρεί γρηγορότερα από ό, τι όταν καθαρίζεται με το χέρι. Όταν καθαρίζετε το ταψί με Teflon με το χέρι, μην χρησιμοποιείτε ποτέ πλυντήριο αλλά χρησιμοποιείτε μαλακό σφουγγάρι ή πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)