Εγχειρίδια για Braun Μπλέντερ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Braun Μπλέντερ για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Υπάρχει BPA στα πλαστικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Braun; Επαληθεύτηκε
Το Braun δηλώνει ότι σε όλα τα προϊόντα δεν υπάρχει BPA που χρησιμοποιείται σε μέρη που ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (222)
Μπορεί ένα μπλέντερ να συντρίψει επίσης τον πάγο; Επαληθεύτηκε
Τα περισσότερα μπλέντερ μπορούν να συντρίψουν τον πάγο. Αυτό εξαρτάται από το μοντέλο και το μαχαίρι στο μπλέντερ. Πάντα να το ελέγχετε για το δικό σας συγκεκριμένο μοντέλο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (127)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός επεξεργαστή τροφίμων και ενός μπλέντερ; Επαληθεύτηκε
Οι επεξεργαστές τροφίμων μπορούν συνήθως να επεξεργαστούν τρόφιμα σε κύβους, φέτες και άλλα σχήματα. Τα μπλέντερ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άλεση και ανάμιξη τροφίμων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (35)
Μπορώ να συντρίψω τον πάγο με το μπλέντερ Braun; Επαληθεύτηκε
Ναι μπορείς. Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή πριν προσθέσετε τον πάγο και τη συνθλίβετε μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το καπάκι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3)