Εγχειρίδια για Electrolux Μπλέντερ χειρός

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Electrolux Μπλέντερ χειρός για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να μάθω την ηλικία της συσκευής Electrolux. Πως το κάνω αυτό? Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ηλικία του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό. Αυτό μπορεί να βρεθεί στη συσκευή σας. Ο πρώτος χαρακτήρας του σειριακού αριθμού δηλώνει ένα έτος (δηλαδή: 1 = 2001) και οι δύο χαρακτήρες μετά από αυτό υποδεικνύουν την εβδομάδα παραγωγής (δηλαδή: 35 = εβδομάδα 35 του ίδιου έτους). Έτσι, ο σειριακός αριθμός 13500016 δείχνει ότι το μηχάνημα είναι από την εβδομάδα 35 του έτους 2001.

Αυτό ήταν χρήσιμο (379)
Πώς μπορώ να καθαρίσω καλύτερα ένα μπλέντερ χειρός; Επαληθεύτηκε
Τα περισσότερα μπλέντερ χειρός έχουν ένα αποσπώμενο κομμάτι που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα πλυντήριο πιάτων, αυτό πρέπει να αναφέρεται στο εγχειρίδιο. Ο καθαρισμός με το χέρι μπορεί να γίνει τοποθετώντας τις λεπίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό και ενεργοποιώντας το μπλέντερ του χεριού. Προσθέστε λίγο απορρυπαντικό εάν θέλετε. Μην στεγνώνετε ποτέ τις λεπίδες, αυτό μπορεί να προκαλέσει αμβλύ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (60)
Πώς χρησιμοποιώ τις διαφορετικές ταχύτητες; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη ταχύτητα και να φτάσετε στην υψηλότερη ταχύτητα. Αυτό θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και τις λιγότερες πιτσιλιές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (31)
Μπορώ να τυλίξω το καλώδιο γύρω από τη συσκευή μετά τη χρήση; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερα να μην το κάνετε αυτό, γιατί μπορεί να καταστρέψει το καλώδιο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε το καλώδιο με τον τρόπο που ήταν όταν το προϊόν συσκευάστηκε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7)