Εγχειρίδια για Colorato Αποχυμωτές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Colorato Αποχυμωτές για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αποχυμωτή και ενός αποχυμωτή εσπεριδοειδών; Επαληθεύτηκε
Ένας αποχυμωτής εσπεριδοειδών πιέζει το χυμό από εσπεριδοειδή που πρέπει πρώτα να μειωθεί στο μισό και θα αφήσει τον πολτό στον καρπό. Ένας αποχυμωτής στρίβει και πιέζει ένα ολόκληρο κομμάτι φρούτου μέσα από ένα κόσκινο και συλλέγει τον πολτό, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ποσότητα χυμού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (43)
Πρέπει να ξεφλουδίσω τα φρούτα πριν τα βάλω στον αποχυμωτή; Επαληθεύτηκε
Όχι, γενικά μπορείτε να εισαγάγετε μη αποφλοιωμένα φρούτα σε αποχυμωτή. Οι φλούδες συλλέγονται με τον πολτό. Είναι καλή ιδέα να αφαιρέσετε τυχόν πέτρες από τα φρούτα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (35)