Εγχειρίδια για Electrolux Αποχυμωτές εσπεριδοειδών

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Electrolux Αποχυμωτές εσπεριδοειδών για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Θέλω να μάθω την ηλικία της συσκευής Electrolux. Πως το κάνω αυτό? Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να προσδιορίσετε την ηλικία του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό. Αυτό μπορεί να βρεθεί στη συσκευή σας. Ο πρώτος χαρακτήρας του σειριακού αριθμού δηλώνει ένα έτος (δηλαδή: 1 = 2001) και οι δύο χαρακτήρες μετά από αυτό υποδεικνύουν την εβδομάδα παραγωγής (δηλαδή: 35 = εβδομάδα 35 του ίδιου έτους). Έτσι, ο σειριακός αριθμός 13500016 δείχνει ότι το μηχάνημα είναι από την εβδομάδα 35 του έτους 2001.

Αυτό ήταν χρήσιμο (379)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αποχυμωτή και ενός αποχυμωτή εσπεριδοειδών; Επαληθεύτηκε
Ένας αποχυμωτής εσπεριδοειδών πιέζει το χυμό από εσπεριδοειδή που πρέπει πρώτα να μειωθεί στο μισό και θα αφήσει τον πολτό στον καρπό. Ένας αποχυμωτής στρίβει και πιέζει ένα ολόκληρο κομμάτι φρούτου μέσα από ένα κόσκινο και συλλέγει τον πολτό, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ποσότητα χυμού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (5)