Εγχειρίδια για Ariete Αναδευτήρες γάλακτος

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Ariete Αναδευτήρες γάλακτος για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το γάλα δεν θα αφρώσει σωστά, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε
Είναι πιθανό ότι ο αφρός γάλακτος δεν καθαρίστηκε σωστά μετά από προηγούμενη χρήση. Τα παλιά υπολείμματα μπορούν να αποτρέψουν το γάλα από το σωστό αφρισμό. Ανάλογα με τη συσκευή μπορεί πάντα να υπάρχει ένα μέρος του γάλακτος που δεν αφρίζει. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (249)
Ποια είδη γάλακτος μπορώ να χρησιμοποιήσω στο γάλα μου; Επαληθεύτηκε
Βασικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι τύποι γάλακτος που δεν έχουν πρόσθετη γεύση ή ζάχαρη, ακόμη και γάλα σόγιας. Για να πάρετε το καλύτερο αφρό γάλα, οι πρωτεΐνες στο γάλα είναι σημαντικές. Αυτές οι πρωτεΐνες εκφυλίζονται όταν το γάλα έχει σταθεί ή ανοίξει για λίγο. Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε γάλα από μια νέα συσκευασία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (176)