Εγχειρίδια για Ξυπνητήρια ραδιόφωνο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ξυπνητήρια ραδιόφωνο για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι σημαίνει AM και PM; Επαληθεύτηκε

AM σημαίνει Ante Meridiem και δείχνει ότι η ώρα είναι πριν από το μεσημέρι. Το PM σημαίνει Post Meridiem και δείχνει ότι η ώρα έχει περάσει το μεσημέρι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (230) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FM και AM; Επαληθεύτηκε

Τα FM και AM είναι και οι δύο μορφές διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ενός σήματος. Το FM σημαίνει διαμόρφωση συχνότητας και το AM σημαίνει διαμόρφωση πλάτους. Το AM είναι η παλαιότερη μορφή διαμόρφωσης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το σήμα FM είναι πολύ ισχυρότερο από το σήμα AM.

Αυτό ήταν χρήσιμο (138) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το GMT; Επαληθεύτηκε

GMT σημαίνει Greenwich Mean Time (μερικές φορές ονομάζεται UTC, σημαίνει Συντονισμένη καθολική ώρα). Είναι η ώρα για το γεωγραφικό μήκος 0, που περνά από το Γκρίνουιτς κοντά στο Λονδίνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (138) Διαβάστε περισσότερα