Εγχειρίδια για Caliber Συσκευές αναπαραγωγής DVD

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Caliber Συσκευές αναπαραγωγής DVD για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορεί ένα DVD player να παίξει επίσης CD; Επαληθεύτηκε

Ναι, σχεδόν όλες οι συσκευές αναπαραγωγής DVD έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής CD.

Αυτό ήταν χρήσιμο (146) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να επιδιορθώσω τις γρατσουνιές σε ένα DVD; Επαληθεύτηκε

Οι γρατσουνιές εμποδίζουν τη σωστή ανάγνωση του δίσκου από το λέιζερ. Όταν οι γρατσουνιές είναι επιφανειακές, μπορείτε να τις επιδιορθώσετε μόνοι σας με το στίλβωση του δίσκου με ελαφρώς λειαντική ένωση. Στην ιδανική περίπτωση χρησιμοποιείτε μια επαγγελματική λειαντική ένωση, αλλά είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιείτε τακτική οδοντόκρεμα. Μετά τη στίλβωση του δίσκου πρέπει να πλυθεί και να στεγνώσει. Υπάρχουν εξειδικευμένες επιχειρήσεις που μπορούν να το κάνουν αυτό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (56) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Caliber HDVD001 Συσκευή αναπαρωγής DVD
c.verveen 02-02-2023
Λυπάμαι για αυτήν την αγορά, πολύ δύσκολη για μένα


(Μεταφράστηκε από την Google)
Caliber HDVD001 Συσκευή αναπαρωγής DVD