Εγχειρίδια για Ψηφιακές βιντεοκάμερες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ψηφιακές βιντεοκάμερες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα πλάνα μπορώ να αποθηκεύσω στην κάρτα SD μου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ρυθμίσεις, αλλά γενικά μπορεί να ειπωθεί ότι ο χώρος αποθήκευσης 1 GB μπορεί να χωρέσει περίπου 5 λεπτά βίντεο HD ή 1 λεπτό βίντεο 4K.

Αυτό ήταν χρήσιμο (65) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει SD; Επαληθεύτηκε

Το SD σημαίνει Secure Digital. Οι κάρτες SD είναι το τυπικό μέσο αποθήκευσης για πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (37) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποτρέψω τα «κόκκινα μάτια» στις φωτογραφίες μου; Επαληθεύτηκε

Το φαινόμενο του «κόκκινου ματιού» προκαλείται από υπερβολικό φως σε πολύ λίγο χρόνο για να φτάσει στα μάτια των ανθρώπων στην εικόνα. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο έντονο σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα για να το αποτρέψετε: μην αφήσετε τους ανθρώπους να κοιτάξουν απευθείας στην κάμερα, να δημιουργήσουν περισσότερο φως, να τραβήξουν την εικόνα πιο κοντά στο θέμα ή να μειώσουν τη χρήση της λειτουργίας ζουμ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (24) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ένα megapixel; Επαληθεύτηκε

Ένα megapixel (MP) ισούται με ένα εκατομμύριο pixel. Τα megapixels χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για να δείξουν την ανάλυση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκάμερων. Για παράδειγμα, μια κάμερα που παράγει εικόνες 1280x960 pixel έχει ανάλυση περίπου 1,3 MP. Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα μιας εικόνας, μπορεί να ειπωθεί ότι γενικά περισσότερα megapixel οδηγούν σε καλύτερη εικόνα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (22) Διαβάστε περισσότερα

Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε

Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (21) Διαβάστε περισσότερα