Εγχειρίδια για TrekStor Mp3 Players

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα TrekStor Mp3 Players για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Όταν συνδέω ακουστικά στη συσκευή μου, δεν λειτουργεί σωστά, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό να έχει συσσωρευτεί βρωμιά στο άνοιγμα όπου είναι συνδεδεμένο το ακουστικό, εμποδίζοντας το να κάνει σωστή επαφή. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε είναι με πεπιεσμένο αέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κάντε το από έναν επαγγελματία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (38) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Mp3, WAV, AIFF και FLAC; Επαληθεύτηκε

Η διαφορά είναι ότι τα WAV, AIFF και FLAC είναι τύποι αρχείων χωρίς απώλειες, όπου το Mp3 είναι τύπος τύπου «lossy». Αυτό σημαίνει ότι για να δημιουργήσετε ένα Mp3, εφαρμόζεται υψηλότερη ποσότητα συμπίεσης. Αυτό κάνει τα αρχεία μικρότερα, αλλά επίσης οδηγεί σε απώλεια ποιότητας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (29) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το Mp3; Επαληθεύτηκε

Το Mp3 είναι σύντομο για MPEG3. Αυτό σημαίνει Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Το Mp3 είναι η πιο χρησιμοποιημένη μορφή αρχείου για αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής ή άλλων μορφών ήχου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο είναι τα kilobyte, megabyte, gigabyte και terabyte; Επαληθεύτηκε

Ένα kilobyte αποτελείται από 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18) Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής Mp3 My TrekStor παγώνει, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής παγώνει κατά την προσπάθεια αναπαραγωγής ενός συγκεκριμένου αρχείου, αυτό το αρχείο ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο. Αφαιρέστε το από τη συσκευή αναπαραγωγής για να λύσετε το πρόβλημα. Εάν παγώσει τυχαία, επαναφέρετε τη συσκευή αναπαραγωγής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο TrekStor i.Beat organix 2.0 Mp3 player
Frank Fiedler 03-09-2021
Η απάντηση του Gabriele Schulz δεν μου φαίνεται. Εχω το ίδιο πρόβλημα.


(Μεταφράστηκε από την Google)
TrekStor i.Beat organix 2.0 Mp3 player
Εγχειρίδιο TrekStor i.Beat organix 2.0 Mp3 player
Gabriele Schulz 16-10-2019
Έχω πολλά τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής που είναι καλά για μουσική. Για λόγους υγείας δεν μπορώ να περπατήσω τα τελευταία 2 χρόνια και έχω παραμελήσει να φορτίσω την μπαταρία ενδιάμεσα. Τώρα έχει αποφορτιστεί βαθιά (υποψιάζομαι). Η οθόνη παραμένει σκοτεινή όταν κρεμάω το Trekstor τόσο στον υπολογιστή όσο και σε έναν συμβατικό φορτιστή με αντίστοιχη υποδοχή. Πώς μπορεί το MP3 player να γίνει ξανά χρησιμοποιήσιμο;


(Μεταφράστηκε από την Google)
TrekStor i.Beat organix 2.0 Mp3 player