Εγχειρίδια για IKEA Ηχεία

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα IKEA Ηχεία για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν IKEA μου; Επαληθεύτηκε
Η IKEA δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάποδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12723)
Λείπει μια βίδα/βύσμα/καρφί από το προϊόν IKEA μου. Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Επαληθεύτηκε
Κάθε κατάστημα IKEA διαθέτει ένα τμήμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βίδες, βύσματα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6425)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν IKEA μου, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (834)
Τι λένε οι συχνότητες για το ηχείο μου; Επαληθεύτηκε
Υποδεικνύει το εύρος των συχνοτήτων που μπορεί να παράγει το ηχείο. Ένα μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων θα παρέχει μεγαλύτερη διακύμανση στον ήχο και παράγει ήχο υψηλότερης ποιότητας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (570)
Θέλω να συνδέσω ένα ηχείο στην τηλεόρασή μου με HDMI, ποια θύρα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Επαληθεύτηκε
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θύρα HDMI-ARC, η οποία είναι ειδικά κατασκευασμένη για τη σύνδεση εξοπλισμού ήχου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (517)
Πότε είναι πολύ δυνατή η μουσική μου; Επαληθεύτηκε
Ήχοι άνω των 80 ντεσιμπέλ (dB) μπορεί να αρχίσουν να προκαλούν βλάβη στην ακοή. Ακούγεται πάνω από 120 dB αμέσως βλάπτει την ακοή. Η σοβαρότητα της ζημιάς εξαρτάται από το πόσο συχνά και πόσο καιρό υπάρχει ο ήχος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (322)
Λειτουργεί το Bluetooth μέσω τοίχων και οροφών; Επαληθεύτηκε
Ένα σήμα Bluetooth θα λειτουργεί μέσω τοίχων και οροφών, εκτός εάν αυτά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Ανάλογα με το πάχος και το υλικό του τοίχου, το σήμα μπορεί να χάσει τη δύναμή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (81)
Μέχρι ποιο επίπεδο θορύβου είναι ασφαλές για τα παιδιά; Επαληθεύτηκε
Τα παιδιά βλάπτουν την ακοή τους πιο γρήγορα από τους ενήλικες Επομένως, είναι σημαντικό να μην εκθέτετε ποτέ παιδιά σε θόρυβο πιο δυνατά από τα 85dB. Στην περίπτωση των ακουστικών υπάρχουν ειδικά μοντέλα για παιδιά. Σε περίπτωση ηχείων ή άλλων καταστάσεων, πρέπει να είστε προσεκτικοί, ο θόρυβος δεν υπερβαίνει αυτό το επίπεδο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (67)