Εγχειρίδια για Ενισχυτές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ενισχυτές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ενισχυτή και ενός προενισχυτή; Επαληθεύτηκε

Ένας ενισχυτής είναι συχνά ένας ενσωματωμένος ενισχυτής, με προενισχυτή και ενισχυτή ισχύος σε μία συσκευή. Ένας προενισχυτής ρυθμίζει την ένταση και μερικές φορές την ισορροπία και τον τόνο και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια πηγή χρησιμοποιείται (cd, ταινία, πικάπ κ.λπ.). Ένας προενισχυτής παρέχει συχνά λίγη ενίσχυση, αρκετά για τον ενισχυτή ισχύος. Αυτός είναι ένας ενεργός προενισχυτής. Μερικές φορές ένας προενισχυτής δεν ενισχύεται, καθιστώντας τον έναν παθητικό προενισχυτή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (39) Διαβάστε περισσότερα