Εγχειρίδια για Σέγες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Σέγες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Σε ποια υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σέγα μου; Επαληθεύτηκε
Λόγω των εναλλάξιμων λεπίδων, οι σέγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν όλα τα υλικά. Οι σέγες χρησιμοποιούνται κυρίως για το πριόνισμα καμπύλων και γωνιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (328) Διαβάστε περισσότερα
Πρέπει να φοράω προστασία ματιών όταν χρησιμοποιώ παζλ; Επαληθεύτηκε
Ναί. Τα μικρά σωματίδια μπορούν να πετάξουν κατά τη διάρκεια του πριονίσματος. Όταν αυτά χτυπήσουν ένα μάτι, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια. Γι 'αυτό είναι πάντα απαραίτητο να φοράτε προστασία των ματιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (133) Διαβάστε περισσότερα