Εγχειρίδια για Σέγες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Σέγες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Σε ποια υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σέγα μου; Επαληθεύτηκε

Λόγω των εναλλάξιμων λεπίδων, οι σέγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν όλα τα υλικά. Οι σέγες χρησιμοποιούνται κυρίως για το πριόνισμα καμπύλων και γωνιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (442) Διαβάστε περισσότερα

Πρέπει να φοράω προστασία ματιών όταν χρησιμοποιώ παζλ; Επαληθεύτηκε

Ναί. Τα μικρά σωματίδια μπορούν να πετάξουν κατά τη διάρκεια του πριονίσματος. Όταν αυτά χτυπήσουν ένα μάτι, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια. Γι 'αυτό είναι πάντα απαραίτητο να φοράτε προστασία των ματιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (217) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να αποθηκεύσω ηλεκτρικά εργαλεία σε υπόστεγο ή γκαράζ; Επαληθεύτηκε

Γενικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ηλεκτρικά εργαλεία σε ένα υπόστεγο ή γκαράζ, ακόμα κι αν μερικές φορές παγώνει εκεί. Ωστόσο, είναι καλύτερο για τη διάρκεια ζωής του ηλεκτρικού εργαλείου να το αποθηκεύετε σε ξηρό μέρος χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Σε ένα υπόστεγο ή γκαράζ, οι διαφορές στη θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσουν τη δημιουργία συμπύκνωσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει σκουριά. Επιπλέον, τα εργαλεία που λειτουργούν με μπαταρίες διαρκούν λιγότερο και δεν φορτίζουν το ίδιο καλά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για να είστε σίγουροι πώς πρέπει να αποθηκεύεται το ηλεκτρικό εργαλείο σας, διαβάζετε πάντα προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (64) Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεται να φοράω προστασία ακοής όταν χρησιμοποιώ παζλ; Επαληθεύτηκε

Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα θορύβου που παράγεται από ένα παζλ μπορεί να ποικίλει μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των μοντέλων, η μακροπρόθεσμη έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στην ακοή. Γι' αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτικά ακοής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (41) Διαβάστε περισσότερα