Εγχειρίδια για Bort Οδηγοί τρυπανιών

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Bort Οδηγοί τρυπανιών για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Συνεχίζω να βγάζω τη βίδα όταν χρησιμοποιώ τον οδηγό τρυπανιού. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε
Οι περισσότεροι οδηγοί τρυπανιών μπορούν να ρυθμιστούν να βιδώνονται σκληρότερα ή πιο μαλακά. Εάν το κεφάλι συνεχίζει να απογυμνώνεται, ο οδηγός τρυπανιών θα πρέπει πιθανώς να τοποθετηθεί σε διαφορετική ρύθμιση. Όταν πρόκειται για ασύρματη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (39)
Πρέπει να φοράω προστασία ακοής όταν χρησιμοποιώ τρυπάνι; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα τρυπάνι μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7)