Εγχειρίδια για Bosch Μηχανές κοπής πλακιδίων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Bosch Μηχανές κοπής πλακιδίων για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κεραμικών πλακιδίων και πλακιδίων πορσελάνης; Επαληθεύτηκε
Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από πηλό, αλλά τα πλακίδια πορσελάνης έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα. Αυτό καθιστά τα πλακίδια πορσελάνης ισχυρότερα και πιο ανθεκτικά, αλλά και πιο δύσκολο να κοπεί. Χρειάζεστε εξειδικευμένα εργαλεία και δεξιότητες για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τα κεραμικά πλακίδια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)
Έχει σημασία ποια πλευρά του πλακιδίου έκοψα; Επαληθεύτηκε
Ναι, ανεξάρτητα από το πλακίδιο που κόβετε, είναι καλύτερο να κόψετε με το μπροστινό μέρος του πλακιδίου στραμμένο προς τα πάνω. Αυτό θα εξασφαλίσει το πιο ομαλό φινίρισμα και θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο σκασίματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Πώς μπορώ να αποτρέψω το σμίσιμο των πλακιδίων μου ενώ τα κόβω; Επαληθεύτηκε
Μπορείτε να εφαρμόσετε κολλητική ταινία στο πάνω μέρος του πλακιδίου πριν από την κοπή για να μειώσετε το σπάσιμο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)