Εγχειρίδια για Λειαντικά τροχιάς

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Λειαντικά τροχιάς για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Σε τι είδους υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα τροχιακό τριβείο; Επαληθεύτηκε
Τα τροχιακά τριβεία χρησιμοποιούνται γενικά σε ξύλο, υλικό ξύλου και βαμμένες επιφάνειες. Αυτά τα μηχανήματα είναι λιγότερο κατάλληλα για μέταλλα και πέτρινες επιφάνειες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (33)
Πρέπει να φοράω προστασία ματιών όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναί. Τα μικρά σωματίδια μπορούν να πετάξουν κατά τη λείανση. Όταν αυτά χτυπήσουν ένα μάτι, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια. Γι 'αυτό είναι πάντα απαραίτητο να φοράτε προστασία των ματιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Πρέπει να φοράω μάσκα σκόνης όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναί. Η σκόνη απελευθερώνεται κατά τη λείανση που μπορεί να προκαλέσει αναπνευστική βλάβη. Ορισμένες επιφάνειες μπορούν επίσης να απελευθερώσουν χημικά όπως βαφή ή βερνίκι κατά τη λείανση. Αυτοί είναι επίσης ένας καλός λόγος να φοράτε μάσκα σκόνης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Πρέπει να φοράω προστατευτική ακοή όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα τριβείο μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)