Εγχειρίδια για Black and Decker Κυκλικά πριόνια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Black and Decker Κυκλικά πριόνια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα χιλιοστά χρειάζεται το πριόνι να προεξέχει κάτω από το υλικό που βλέπω; Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να το διατηρήσετε σε 3 mm ή περισσότερο. Όταν είναι λιγότερο, υπάρχει πιθανότητα το υλικό να καταρρεύσει ή να οδηγήσει σε άσχημο αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (58)
Πρέπει να φοράω προστατευτική ακοή όταν χρησιμοποιώ ένα κυκλικό πριόνι; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα θορύβου που παράγεται από ένα κυκλικό πριόνι μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)