Εγχειρίδια για AEG Γωνιακοί τροχοί

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα AEG Γωνιακοί τροχοί για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Σε ποια υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω το γωνιακό μου τροχό. Επαληθεύτηκε
Οι γωνιακοί τροχοί είναι πιο κατάλληλοι για χρήση σε μέταλλο ή πέτρα. Οι μηχανές παράγουν πολλή θερμότητα και επομένως είναι λιγότερο κατάλληλες για χρήση σε ξύλο ή πλαστικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (45)
Πρέπει να φοράω προστατευτική ακοή όταν χρησιμοποιώ γωνιακό μύλο; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα γωνιακό μύλο μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (8)
Πρέπει να φοράω προστασία ματιών όταν χρησιμοποιώ γωνιακό μύλο; Επαληθεύτηκε
Ναί. Τα μικρά σωματίδια μπορούν να πετάξουν κατά τη λείανση. Όταν αυτά χτυπήσουν ένα μάτι, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια. Γι 'αυτό είναι πάντα απαραίτητο να φοράτε προστασία των ματιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3)