Εγχειρίδια για Braun Θερμόμετρα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Braun Θερμόμετρα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μόλις πήρα τη θερμοκρασία μου, αλλά τι θεωρείται στην πραγματικότητα μια «υγιής» θερμοκρασία σώματος; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται εν μέρει από το μέρος του σώματος όπου λήφθηκε η θερμοκρασία. Τα ακόλουθα μπορούν να θεωρηθούν υγιή: Μέτωπο 35,8 έως 37,6°C, αυτί 36 έως 37,8°C, όρθρος 36,3 έως 37,8°C και από το στόμα 36 έως 37,4°C.

Αυτό ήταν χρήσιμο (837)
Ποια μέρη του σώματος είναι καλύτερα να μετρηθεί η θερμοκρασία του σώματος; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το θερμόμετρο. Ορισμένα θερμόμετρα έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Με ένα κανονικό θερμόμετρο, η ορθική χρήση είναι ο γρηγορότερος και πιο ακριβής τρόπος μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (244)
Υπάρχει BPA στα πλαστικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Braun; Επαληθεύτηκε
Το Braun δηλώνει ότι σε όλα τα προϊόντα δεν υπάρχει BPA που χρησιμοποιείται σε μέρη που ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (222)
Από ποια θερμοκρασία ένα άτομο έχει επίσημα πυρετό; Επαληθεύτηκε
Μια θερμοκρασία πάνω από 38 ° C θεωρείται επίσημα πυρετός.

Αυτό ήταν χρήσιμο (146)