Εγχειρίδια για ControlBios Συσκευές παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα ControlBios Συσκευές παρακολούθησης της πίεσης στο αίμα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μόλις μέτρησα την αρτηριακή μου πίεση με ένα όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης, αλλά τι θεωρείται «φυσιολογική» αρτηριακή πίεση; Επαληθεύτηκε
Γενικά θεωρείται φυσιολογική ή υγιής μια συστολική πίεση 120 και μια διαστολική πίεση 80. Τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω μπορεί να έχουν ελαφρώς υψηλότερη αρτηριακή πίεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1066)
Τι είναι η συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση; Επαληθεύτηκε
Κατά τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης εμφανίζονται δύο τιμές, η συστολική και η διαστολική πίεση. Η συστολική πίεση είναι η πίεση στις φλέβες όταν η καρδιά συστέλλεται και η διαστολική πίεση είναι η πίεση στις φλέβες και στη συνέχεια η καρδιά χαλαρώνει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (327)