Εγχειρίδια για Ακουστικά βαρηκοΐας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ακουστικά βαρηκοΐας για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι σημαίνουν οι ITE, ITC, CIC και BTE; Επαληθεύτηκε

Αυτά τα ακρωνύμια υποδεικνύουν πώς τοποθετείται ένα ακουστικό βαρηκοΐας και σημαίνουν τα εξής: ITE = In The Ear, ITC = In The Canal, CIC = Εντελώς στο κανάλι και BTE = Πίσω από το αυτί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (173) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να καθαρίσω και να συντηρήσω το ακουστικό μου; Επαληθεύτηκε

Τα ακουστικά βαρηκοΐας πρέπει να καθαρίζονται τακτικά με στεγνό πανί και να φυλάσσονται μακριά από υγρασία. Συνιστάται επίσης η αντικατάσταση των μπαταριών όπως απαιτείται και η τακτική εξέταση από έναν επαγγελματία υγείας της ακοής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (90) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο διαρκούν τα ακουστικά βαρηκοΐας; Επαληθεύτηκε

Η διάρκεια ζωής των ακουστικών βαρηκοΐας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα της συσκευής. Κατά μέσο όρο, τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε από 3 έως 7 χρόνια. Είναι σημαντικό να κάνετε τακτικούς ελέγχους και συντήρηση με έναν επαγγελματία υγείας της ακοής για να διασφαλίσετε τη μακροζωία της συσκευής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (71) Διαβάστε περισσότερα