Εγχειρίδια για Chubb Χρηματοκιβώτια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Chubb Χρηματοκιβώτια για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Η κλειδαριά στο ηλεκτρονικό μου χρηματοκιβώτιο δεν θα ανοίξει, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο κωδικός που εισάγω είναι σωστός. Τι μπορώ να κάνω? Επαληθεύτηκε
Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η τάση batu είναι πολύ χαμηλή. Αυτό μπορεί να προκληθεί από φθηνές ή σχεδόν κενές μπαταρίες. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες και δοκιμάστε ξανά. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (873)
Έχασα τον συνδυασμό της θυρίδας μου, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Στην περίπτωση ενός χρηματοκιβωτίου με ηλεκτρονική κλειδαριά, υπάρχει συχνά ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνεται με το οποίο το χρηματοκιβώτιο μπορεί ακόμα να ανοίξει. Εάν δεν υπάρχει κλειδί έκτακτης ανάγκης ή άλλη λύση, υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρείες που μπορούν να βοηθήσουν. Ωστόσο, στην περίπτωση ενός μικρού χρηματοκιβωτίου, το κόστος ενός ειδικού μπορεί να είναι υψηλότερο από αυτό ενός νέου χρηματοκιβωτίου. Σε αυτήν την περίπτωση, η τελευταία επιλογή είναι να ανοίξετε το χρηματοκιβώτιο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (298)
Πότε είναι καλή ιδέα να προστατεύσω το χρηματοκιβώτιο μου; Επαληθεύτηκε
Γενικά, είναι καλή ιδέα να ασφαλίσετε χρηματοκιβώτια των 1000 κιλών ή λιγότερο. Αυτό αποτρέπει έναν κλέφτη να κλέψει ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Είναι επίσης πιθανό μια ασφαλιστική εταιρεία να απαιτεί ασφαλές για να εξασφαλιστεί. Να έχετε πάντα την ασφάλεια σας από έναν ειδικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (107)