Εγχειρίδια για Ρολόγια χειρός

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ρολόγια χειρός για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε

Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (793) Διαβάστε περισσότερα

Το μηχανικό μου ρολόι τρέχει γρήγορα, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Αυτό μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε μαγνητικό πεδίο. Μπορεί να επιλυθεί με μια διαδικασία απομαγνητισμού που εκτελείται από έναν επαγγελματία ωρολογοποιό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (763) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει AM και PM; Επαληθεύτηκε

AM σημαίνει Ante Meridiem και δείχνει ότι η ώρα είναι πριν από το μεσημέρι. Το PM σημαίνει Post Meridiem και δείχνει ότι η ώρα έχει περάσει το μεσημέρι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (657) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο «Χρονογράφος»; Επαληθεύτηκε

Ο «Χρονογράφος» είναι κυριολεκτικά «συγγραφέας του χρόνου». Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ρολόγια και ρολόγια που λένε την ώρα της ημέρας καθώς και να μετρήσει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως ένα χρονόμετρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (572) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το GMT; Επαληθεύτηκε

GMT σημαίνει Greenwich Mean Time (μερικές φορές ονομάζεται UTC, σημαίνει Συντονισμένη καθολική ώρα). Είναι η ώρα για το γεωγραφικό μήκος 0, που περνά από το Γκρίνουιτς κοντά στο Λονδίνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (395) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι μια κίνηση χαλαζία; Επαληθεύτηκε

Τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία οδηγούνται από μια μπαταρία. Αυτό στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα μέσω κρυστάλλων χαλαζία που θα δονείται. Αυτές οι δονήσεις μεταφέρονται στην κίνηση. Επειδή οι δονήσεις έχουν σταθερή συχνότητα, τα ρολόγια και τα ρολόγια με κίνηση χαλαζία είναι εξαιρετικά ακριβή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (395) Διαβάστε περισσότερα