Εγχειρίδια για ABB Χρονοδιακόπτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα ABB Χρονοδιακόπτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο χρονοδιακόπτης μου κάνει έναν απαλό θόρυβο κροταλίας, είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε

Οι μηχανικοί διακόπτες χρόνου έχουν έναν εσωτερικό μηχανισμό που μπορεί να παράγει έναν απαλό θόρυβο. Αυτοί οι διακόπτες χρόνου μπορούν επίσης να παράγουν ένα καθαρό κλικ κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (590) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο ABB D1 Χρονοδιακόπτης
Wahrsager 02-03-2023
Τι καταραμένο.... προϊόν! Ούτε καν οι οδηγίες λειτουργίας στα γερμανικά δεν είναι διαθέσιμες!


(Μεταφράστηκε από την Google)
ABB D1 Χρονοδιακόπτης
Εγχειρίδιο ABB D1 Plus 110 Χρονοδιακόπτης
Bert Weijden 17-11-2021
θα δω αν θα το βρω


(Μεταφράστηκε από την Google)
ABB D1 Plus 110 Χρονοδιακόπτης
Εγχειρίδιο ABB D1 Χρονοδιακόπτης
Manuel 30-09-2021
Γεια σας, καλησπέρα, με λένε Manuel, έρχομαι σε επαφή μαζί σας γιατί δεν μπορώ να προγραμματίσω τον χρονοδιακόπτη ABB, τηλέφωνο επικοινωνίας 619 022 481, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που επικοινωνήσατε μαζί μου το συντομότερο δυνατό για να μπορέσω να προγραμματίσω τον χρονοδιακόπτη Χαιρετισμούς και καλησπέρα.


(Μεταφράστηκε από την Google)
ABB D1 Χρονοδιακόπτης
Εγχειρίδιο ABB D1 Plus 24 Χρονοδιακόπτης
Gilbert Fradin 26-10-2020
Γεια σας, μόλις αγόρασα ένα σπίτι όπου είναι εγκατεστημένη αυτή η συσκευή, αλλά δεν έχω τις οδηγίες. Πού μπορούμε να το βρούμε στα γαλλικά. σας ευχαριστώ


(Μεταφράστηκε από την Google)
ABB D1 Plus 24 Χρονοδιακόπτης